Problém s grafickou kartou
Problém s grafickou kartou
Mám problém s grafickou kartou Inno 7600GT AGP8x. Delší dobu normálně fungovala, ale teť když zapnu PC tak nic. Pokud dám do PC jinou kartu, PC normálně jde. Pokud ale vezmu svojí kartu a dám ji do PC Pentium 4 s AGP 4x, karta normálně jde. Zkoušel jsem ve svém PC starší karty, i Atiradeon x1650 256MB DDR2 AGP8x která je normálně v tom PC Pentium 4 a pokaždé mi PC funguje bez problémů. Dokonce ta Ati je náročnější na napájecí zdroj než ta 7600GT, takže ve zdroji to nebude, v základní desce asi taky ne když jiné AGP 8x karty jdou. Neví někdo co s tím??? 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s grafickou kartou
Zkus na GK vyčistit kontakty normální měkkou školní gumou. Jsou sice zlaté, ale to nebrání usazování mastného prachu a nedokonalému kontaktu. Mrkni také zda ve slotu AGP, není něco co brání dokonalému zasunutí do slotu.
Mrkni také na kontakty na GK, zda jsou všechny stejně dlouhé. Reklamoval jsem GK, protože problém byl v jednom kratším kontaktu a GK často vypadávala. Reklamace byla úspěšná.
Mrkni také na kontakty na GK, zda jsou všechny stejně dlouhé. Reklamoval jsem GK, protože problém byl v jednom kratším kontaktu a GK často vypadávala. Reklamace byla úspěšná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Problém s grafickou kartou
Tak karta nešla ani na jiné desce s AGP 8x a to jsem kontakty vyčistil. Na AGP 4x de
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2144
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2116
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3189
-
od Søren