Zdravím. Měl jsem již 2x notebook HP Pavilion na reklamaci z důvodu rozehřátého touchpadu a prostoru nalevo od touchpadu. Pokaždé uznali. Poprvé vyměnili základní desku a nepomohlo to. Podruhé vyměnili podle jejich slov "chladící systém" v ntb. Tedy asi všechny chladiče. Opět nepomohlo. Teď mám notebook zpět a opět to hřeje v těch místech, ikdyž ne tolik jako předtím. Tak jako tak je nepříjemné pracovat něčem co vás pálí do ruky. Měřil jsem si Everestem teplotu GPU a při kancelářské práci má teplotu okolo 65-70°! Při zapnuté Mafii 2 jsem naměřil 95°. To už je asi hodně co? Problém je ten že to budu reklamovat již potřetí a hodlám odstoupit od kupní smlouvy a požadovat zpět peníze. Tak se vás chci zeptat na nějaké rady co byste mi doporučili a jestli mám vůbec šanci získat zpět peníze? Případně rady jak se nenechat odrbat. Notebook mam zhruba rok a 8 měsíců. Rozhodně jsem si nepředstavoval, že mi po tak krátké době bude ntb za 25 000Kč skoro odcházet. Kupoval jsem v Alze.
Jinak zhruba HW specifikace jsou Core2Duo procesor a grafická karta Ge-Force 9600M GT. Paměť 3GB. Díky všem za rady.
teplota GPU
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: teplota GPU
Notebooky se všeobecně více zahřívají. Teplota kolem 70°C je dosti běžná. Podle teploty při hraní her mu tato činnost asi nesvědčí. Nevím, zda s reklamací uspěješ, pokud nebyl notebook nabízen i jako určený pro hry. Firma si asi odzkouší, na jakou teplotu se notebook zahřeje při běžné činnosti. Zkusit to můžeš, ale výsledek není zaručen.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: teplota GPU
Koupil jsem ho v kategorii Herní notebooky. Zahřívat se určitě může, ale podle mého názoru by měl odvádět teplo ven a ne do touchpadu. No uvidíme snad pochodím, 2x už ho vyreklamovali, ale při vrácení peněz se podle mě cukat budou :-/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3585
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1830
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”