Dobrý den,
mám problém s ovladačem, zřejmě něco s HW, ale možná jen SW problém. Jde o to, že ve hrách, které používají gamepad, mo ovládání táhne doleva nahoru (při hraní IL2 nebo Flight simulatoru letadlo samo stoupá, i když jse gamepad ve středový poloze. Myslel jsem, že je rozbitej gamepad (Logitech Rumblepad 2), a tak jsem ho asi stokrát kalibroval, a když to nepomohlo, odpojil jsem ho od pc a šel hrát na klávesnici. Jenže ono to táhne pořád nahoru, i když je ovladač odpojenej! V čem by to mohlo bejt prosim?
Fakt mě nenapadá, co by mohlo takhle rozhodit dvě na sobě nezávislý hry.. Takže v ovladači asi problém neni, když to dělá i když ho odpojim. Zaseklý tlačítko na klávesnici taky nemam..
Používám Win XP.
Díky moc za odpovědi.
*Používám ještě touchpad, ale letadlo stoupá i když odpojím myš, klávesnici, gamepad a touchpad. Nemůže to způsobovat force feedback? Nebo nemůže mít počítač rozhozenou představu o tom, kde je rovina?
Ovládání PC- počítač neví, kde je center?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovládání PC- počítač neví, kde je center?
A nestojí PC z kopce? Toť odpověď na otázku rozhozené roviny PC:)
A teď vážně. Přeinstaluj ty hry, chyba bude v nějakém nastavení (případně uložené nastavení gamepadu).
A teď vážně. Přeinstaluj ty hry, chyba bude v nějakém nastavení (případně uložené nastavení gamepadu).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
IL2 hraju taky a letadla při vyšších rychlostech stoupaj samy , buť uber plyn a nebo nakalibruj joistick tak aby letěly rovně
Acer E15 - CPU i5-5200U, RAM 8GB, Nvidia 840M
Ryzen 5 3600, 16GB GTX 1060/ 6GB
Ryzen 5 3600, 16GB GTX 1060/ 6GB
Ceres: no já když tam mám 70%, tak se mi letadlo zvedá tak, že když ho trošku nezkrotim, tak se skoro převrátí dozádu. Navíc letí i dost do strany. Konkrétně když si pustim misi kde začínám už ve vzduchu, tak už od začátku mě to hned letí nahoru a do boku, a to ani na nic nešáhnu.. 

Ahoj,mám ten samý gamepad zkus nainstalit driver od Logitechu a nakalibrovat si ovládání v něm.I když já problémy u IL-2 neměl a ani u jiných her,ať auta či letadla.
sasshrek: Ovladače jsem odinstaloval, protože s nima nebyla možná žádná kalibrace. Ale říkaj, že v IL2 letadlo samo letí nahoru a zatáčí do strany, že prej je to normální, tak nevm..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1931
-
od rykatyka
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 19:17