Ahojte, potřebuji poradit :)
Připojil jsem notebook přes HDMI k LG 42LE8500, abych si konečně mohl pouštět filmy a nějak to není to, co bych čekal.
Obraz se mírně občas trhá.. chvíli jede plynule.. pak se tak jakoby jemně rychle za sebou trhne a pak zase plynule.. někdy to dělá častěji, někdy ne. Dále dochází ke ztrátám, obraz se mírně občas rozpadá, jdou vidět kostičky při pohybu atd... Přehrávám to v MK Playeru, prošel jsem různá fóra.. nahrál Core AVC 2.0 Pro, ponastavoval, zkoušel různé rendery ( nejlépe to bral haaliho render ), zkoušek jsem i MPC Home cinema (DVXA), ale ten nebyl o nic lepší. Nemám tam nahrané jiné kodeky než Core, a potom interní z MK playeru, nebo MPC. Na notebooku mi to jede v pohodě, pracuje v rozlišení Full HD stejně jako ta TV, a tam nic nepozoruji, ale jak to přesunu na tv tak je to blbý. Myslel jsem, že to bude problém TV, ale vzhledem k tomu, že ona samotná umí přehrávat MKV, tak jsem ten film hodil na disk a připojil jako USB. Film v TV běží krásně, žádné rozpadání, žádné cukání, krásný obraz..... Tak opravdu nevím co s tím :(
Dík za rady!
Sony Vaio - Procesor Intel® Core™ i5-520M,
4GB RAM
NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU 1GB
problém přehrávání MKV na LED TV
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problém přehrávání MKV na LED TV
Zkus Splash player http://mirillis.com/en/products/splash.html
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tenhle problém mám taky, akorat s PC a LCD TV. Na PC to jede krásně a na TV se mi to seká tak jak tobě. Zkoušel jsem snad všechno ale nic nepomohlo. Ten Splash i spoustu dalších přehrávačů a kodeků jsem taky zkoušel ale pořád to samé.Tak hold koukám na filmy na monitoru, místo na 37" LCD TV. 

Naposledy upravil(a) ymorduur dne 06 říj 2010 21:07, celkem upraveno 1 x.
Ani káblem to nebude. Zkoušel jsem kvalitní 3m kabel ale nepomohlo to.
Kabelem to nebude, protože když si tam normálně pustím plochu, a třeba hru, tak to necuká. Zkusím Splash, uvidím, zatím dík :)
Tak to nepomohlo, ale zjistil jsem, že to má něco společného s výstupem. Jelikož mám na TV nastaven 1920x1080 24P... dal jsem výstup z notebooku 24Hz a stejné rozlišení 1920x1080 24P a hned to jede lépe. .akorát všechny filmy mi v programech ukazují výstup 23.93 nebo nějak tak,takže proto to asi ještě trochu blbne.. že to není synchornní. Nebo už fakt nevím. Taky se snažím rozjet na notebooku podporu CUDA.. protože ta GeForce ji podporuje..ale CoreAVC svítí pořád modře.. a nějak to nemůžu nastavit aby to fungovalo.... :(
Taky mám za to, že to trhání obrazu dělá obnovovací frekvence. Zkoušel jsem nastavit postupně všechny a nejlépo to jelo na tuším 23 nebo 24. Ale i tak se obraz trhal. Takže už fakt nevím co s tím. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1637
-
od extrem