vyskytl se mi u známých problém na starém PC. Přeinstaloval jsem jim Windows, vše v pohodě, ale zvuk nic. Ve Správci zařízení je vše OK, bedničky jsou taky v klidu (testováno na mém ntb). Napadá vás ještě něco, kde by mohl být problém?
Případně jestli existuje nějakej prográmek na otestování zvukové karty...
Možná blbá otázka, ale hodně lidí si toho nevšimne - není zvuk pouze ztišený? Podívej se do panelu s nastavením zvuku. Příště by nebylo na škodu sem napsat na jakém OS počítač běží. Tím, že běží na Windows mi nic neřekneš.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Netuším co to je, ale zřejmě to pro správnou funkci potřebuje. Zkus jiné ovladače, případně to jde stáhnout (možná) http://download.hyperfileshare.com/down ... e=f70687ac .
Nemáš ve správci zařízení nějaké žluté ? či !
P.S. Scrreny vkládej přímo sem jako přílohu - viz.tlačítko dole.
Ten odkaz co jsi poslal jsem už zkoušel a nic. Jedině nějak úplně smazat ovladače a zkusit znovu. Ale to nevim jak... Abych nesmazal jen část.
Ale žádnej popis u toho není, tak nevim co to je zač.
// Jinak ten soubor ve složce toho Vinyl Decku je, tak nevim proč to píše, že chybí... Zkoušel jsem ho i stáhnout samotnej z netu a výsledek pořád stejnej...
Co vše máš v Řadiče zvuku, videa a herních zařízení Mrkni do Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - záložka Hlasitost - zda máš správně nastavenou hlasitost a také správné reproduktory. Také se mrkni zda máš reproduktory zasunuty vzadu na PC ve správných konektorech.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dávám screen co je v Řadičích zvuku... Jinak hlasitost je v pořádku a reproduktory to jsou klasické 2.0 (základní k PC). Problém v tom nevidím... Jen nevim co ty řadiče, v tom se nevyznám.
No vše by mělo být OK... Teď jsem i veškerý ovladače a prográmky na zvuk odinstaloval a znovu nainstaloval ovladače a nic... Repro jsou správné (testováno), jsou ve správné díře... Takže mě už napadá, jestli neodešla prostě jen zvukovka na desce...