Zdravím všecky přítomné!
Lidi, mám problém rozjet většinu her na mém notesu Asus N61J. Ovladače grafiky jsem stáhl a nainstaloval (mám i PhysX), v ovládacím panelu mám jako výchozí nastavenou grafiku nVidia, ale po spuštění některých her (Sniper-GW, OFP-Dragon rising) se mi ukáže nic, než černá obrazovka. Podle všeho je hra spuštěná, akorát není nic vidět. U Mafie II se objeví spouštění a posléze nic, než černo. Crysis dokonce vůbec nereaguje.
Co jsem tak rozjel jsou Far Cry II, Bitva o středozem I a Gothic III, který nepodporoval vyhlazování hran (možná to má spojitost). Nic jiného jsem nezkoušel. Notes mám podle servisáka v naprostém pořádku, takže z toho začínám být těžce nemocný. Nevím, jestli jsem si jako jediný koupil špatný stroj, že nenacházím podobné problémy, nebo kde je zakopaný dobrman.
Díky za jakoukoli pomoc...
// opravdu povedený název tématu Spouštění her na notesu - pomalu noční můra! Přiznej ale, že Problém s ... má taky něco do sebe.
//přejmenováno
//mmm
Po spuštění některých her černá obrazovka *
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Spouštění her na notesu - pomalu noční můra!
Může to být tim, že prostě některý hry nepodporujou tu grafickou kartu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po spuštění některých her černá obrazovka *
Pojdme se tomu chrtovi podivat na hrbet.Je rec o hrach,ja se ptam/beru to jako zaklad-ehm/ty hry co nejdou,jsou to palene,koupene,dema,atd..ozehava az paliva otazka.Pak se budeme bavit o hardweru.Notas za 20 by mel neco umet
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Příčin může bejt několik:
1) Přehřejvání
2) Infekce
3) Nekompatibilní drivery...
Můj tip je přehřejvání...
1) Přehřejvání
2) Infekce
3) Nekompatibilní drivery...
Můj tip je přehřejvání...
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Rewqa -> v dnešní době by mě to fakt nenapadlo. Jde o to, že známý s jakýmsi Acerem za polovic rozjede všechny jmenované, ale připouštím, že je to určitě možnost.
MIrek1 -> Dejme tomu, že ne všechny hry, které jsem zkoušel byly přímo z obchodu, každopádně fungovaly na technicky slabších mašinách. Vzpomínám ještě, že The Force Unleashed nějakou dobu fungovalo a taky že Far Cry II (origo) se po určitém čase nechtělo rozjet.
Ocrus -> Přehřívání definitivně vylučuju, protože tohle chladí jako nic, co jsem doteď viděl. Může běhat tři dny v kuse a pořád má pokojovou teplotu. Infekce taky není zrovna moc pravděpodobná, testy mi běhají denně a dávám si celkem majzla, co jde dovnitř. Ty drivery... no těžko říct. Zas tak se v tom nevyznám. Prostě mám stáhnutý a nainstalovaný poslední balík přímo z nVidia.
Obecně vzato jsem z toho v troubě. Stroj slušný a stejně se s tím nemůžu bavit... Mě zajímá, jestli má někdo podobný problém se stejným notesem.
EDIT:
Názvy si, drazí modi, upravujte dle libosti, jde mi jen o můj problém (jo, chtěl jsem být kapku kreativní).
MIrek1 -> Dejme tomu, že ne všechny hry, které jsem zkoušel byly přímo z obchodu, každopádně fungovaly na technicky slabších mašinách. Vzpomínám ještě, že The Force Unleashed nějakou dobu fungovalo a taky že Far Cry II (origo) se po určitém čase nechtělo rozjet.
Ocrus -> Přehřívání definitivně vylučuju, protože tohle chladí jako nic, co jsem doteď viděl. Může běhat tři dny v kuse a pořád má pokojovou teplotu. Infekce taky není zrovna moc pravděpodobná, testy mi běhají denně a dávám si celkem majzla, co jde dovnitř. Ty drivery... no těžko říct. Zas tak se v tom nevyznám. Prostě mám stáhnutý a nainstalovaný poslední balík přímo z nVidia.
Obecně vzato jsem z toho v troubě. Stroj slušný a stejně se s tím nemůžu bavit... Mě zajímá, jestli má někdo podobný problém se stejným notesem.
EDIT:
Názvy si, drazí modi, upravujte dle libosti, jde mi jen o můj problém (jo, chtěl jsem být kapku kreativní).
CoD Modern Warfare 2 v pohodě, ale Black Ops zase jede s černou obrazovkou. Původní Vietcong (včetně Fist Alpha) jede do prvního rádiového kontaktu, jakmile to zachrčí, že je třeba se spojit se základnou, spadne... Nějaký nápad..?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych se tu moc neosočoval na mody a adminy :) Moc si tím nepomůžeš
Zkus starší verze ovladačů :-)
Zkus starší verze ovladačů :-)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nedetekován signál (černá obrazovka) při spuštění PC
od zerbngr » 01 črc 2024 17:37 » v Problémy s hardwarem - 13
- 4666
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 črc 2024 10:36
-
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5582
-
od atari
08 lis 2024 15:17
-
-
-
Pomoc při výběru některých komponentů - nový PC 50-70 tisíc Příloha(y)
od Overlord » 12 bře 2025 01:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 6256
-
od Overlord
14 bře 2025 11:54
-
-
- 11
- 4543
-
od Kminek