Zdravím prosím nepomohl by mi někdo mám problém s notebokem pod textem by měl být screen co s tím je zatím je ještě černý pruh a pak ještě opakuje kousek plochy na obrazovce
// Vítej na PC-help! Četl jsi pravidla fóra? Tam se mimo jiné píše: "název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně". Jakožto nováček bys měl mít pravidla v neblahé paměti, kor když je na svém notebooku vidíš hned dvakrát ...
// Změněno.
// mike007
Na notebooku se mi zobrazuje zdvojená plocha. Co s tím?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o pomoc
Vítej na PC-HELP.
S názvem topicu ses docela vytáhl...
Předpokládám, že to nahoře je Memtest => máš vadnou RAMku. Jestli máš víc modulů, tak otestuj každý zvlášť
S názvem topicu ses docela vytáhl...
Předpokládám, že to nahoře je Memtest => máš vadnou RAMku. Jestli máš víc modulů, tak otestuj každý zvlášť
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o pomoc
no já vím já zkoušel nejdřív test že jsem zapnul ten memtest a tam nabíhal celý a bylo to v pořádku, a pak jsem zvolil klávesu c a dal položku 3 a pak 2 a po nějaké době se mi zobrazilo to co je nahoře a pak už notebook mi nereagoval , tak sem to pak restartoval, nejlepší je to v tom že se mi někdy spustí notebook normálně a potom to nereaguje na žádný příkazy a někdy to co je na 2 snímku (pomocí zachraného disku z linuxu), jinak modrá obrazovka potom a následny restart
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Na notebooku se mi zobrazuje zdvojená plocha. Co s tím?
Častý projev vadných pamětí je právě BSOD a špatný běh OS. RAM neopravíš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
takže jedině nová ramka??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ano. Můžeš ještě zkusit tento modul otestovat v jiném počítači a naopak jiný modul v tomto počítači pro ověření vadné RAM a ne slotu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Po načtení windows se mi zobrazí tohle to:
byli zjištěny potíže a systém windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače. Potíže způsobil pravděpodobně soubor NV4_DISP
Ovladač zařízení uvaznul v nekonečné smyčce . TO obvykle označuje potíže se samotným zařízením nebo s nespravným naprogramováním hardwaru ze strany ovladače zařízení. Obraťe se na dodavatele HW zařízení a vyžádejte si poslední aktualizace ovladače
Technické inforamce: STOP:0x000000EA(0x887DDAS,0X8A3291D8,0XBA4F7CBC,0X000000002)
NV4_DISP
Zahájení výpisu fyzické paměti RAM. Výpis fyzické paměti byl dokončen
byli zjištěny potíže a systém windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače. Potíže způsobil pravděpodobně soubor NV4_DISP
Ovladač zařízení uvaznul v nekonečné smyčce . TO obvykle označuje potíže se samotným zařízením nebo s nespravným naprogramováním hardwaru ze strany ovladače zařízení. Obraťe se na dodavatele HW zařízení a vyžádejte si poslední aktualizace ovladače
Technické inforamce: STOP:0x000000EA(0x887DDAS,0X8A3291D8,0XBA4F7CBC,0X000000002)
NV4_DISP
Zahájení výpisu fyzické paměti RAM. Výpis fyzické paměti byl dokončen
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otestuj všechny moduly ramek, které máš v notebooku a vadnou vyměň. Problémy pak přestanou a vše pojede zase o.k. .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak už to mám v pořádku jsem nakonec udělal OCT Fix, pak vyčistil pc a nakonec scandisk podrobný a je to už v pořádku, i když to vypadlo jako chyba v HW tak nakonec to nebyla
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle toho, že to píše, že je problém s NV4_DISP, tak bych spíš řek, že je problém s ovladačema od grafický karty. Co máš za Nvidii? Zkus aktualizovat ovladače od grafický karty a DirectX.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak bohužel včera to bylo v pořádku, ale jak sem dneska zapnul notebook, tak zas už ten samý problém, znovu scandisk nepomohl :( , grafickou kartu mám NVIDIA GeForce 8400M G, aktuální ovladače grafické karty sem si stáhl z oficiálních stránek NVIDIA a nainstaloval a jak i nv4loopfix ale nepomohlo to
-
- Pohlaví:
Ne tom screenu je vidět že RAM vykazuje 5632 chyb. Pokud ji nevyměníš je zbytečné zabývat se nějakými ovladači. Ale to už ti psal tuším owner.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4375
-
od L.L