Ahoj,
chci se zeptat, dnes se mi objevily na monitoru barevné pruhy. At jsem ve win nebo spustim nějakou hru po chvilce se sekne monitor, naskáji ruzné čáry a znaky a musím PC restartovat.Nemám kde vyzkoušet grafickou kartu.Instaloval jsme i nové ovladače, mám Nvidiu 8800 GT. Systém, my ve správci zařízení hlásí u gf : Zařízení nelze spustit (kód 10).Myslím, že gf odešla(běhá 3 roky),ale chci se ujistit než budu uvažovat o koupi nové, zda si to myslím správně.
Jo ještě jeden problém, možná s tímto spojený.Pokud zapojím kabel od monitoru do druhého slotu DVI u gf, tak monitor hlásí, že nemá signál a apřepne se do spánku.
PS: pře týdnem jsem si koupil nový monitor Philips 24" ,ale ten by mi to snad nezpůsobil.
Díky za reakce
pruhy přes monitor
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pruhy přes monitor
Podle error kodu a MS KB to jsou potíže s ovladačema... zkus je přeinstalovat:) V opačným případě bych zkusil jinou GK:)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

ovladače jsme přeinstaloval a nic, takže to vypadá že budu muset koupit novou, vyzkoušet bohužel nemám kde
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dám TI radu jak to udělat, pokud máš někde v okolí IT obchod, kterej umožnuje objednávku po netu - tak ji uzavři po netu.
Pak se jedná o smlouvu uzavřenou na dálku tjs:
- Pro zboží můžeš dojít osobně (vyhneš se poštovnýmu)
- Doma kartu do 10 (14) dnů otestuj a pak jí můžeš vrátit zpátky bez postihu, jelikož u smlouvy uzavřený na dálku je možnost odstoupení od smlouvy (Přečti si obchodní podmínky aby to tak opravdu bylo a ta smlouva po e-shopu byla smlouva uzavřená na dálku)
======================
Takle to má třeba TS Bohemia
Při uzavření smlouvy za použití prostředků komunikace na dálku (§53 Občanský zákoník) má
Spotřebitel právo od smlouvy odstoupit.
Uplatní-li Spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy podle výše uvedeného, má Dodavatel právo
pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží (§53 odst. 10 Občanský
zákoník) nebo je-li hodnota plnění smlouvy snížena (došlo k částečnému spotřebování, opotřebování či
neúplnému vrácení zboží), je Spotřebitel povinen chybějící hodnotu nahradit v penězích (§458 Občanský
zákoník). V praxi se tak děje formou vystavení daňového dokladu na skutečně spotřebovanou práci
technika, případně materiál, spojenou s vrácením zboží a následným započtením na vrácenou finanční
částku
=========
Jim žádný náklady nevzniknou :)
Pak se jedná o smlouvu uzavřenou na dálku tjs:
- Pro zboží můžeš dojít osobně (vyhneš se poštovnýmu)
- Doma kartu do 10 (14) dnů otestuj a pak jí můžeš vrátit zpátky bez postihu, jelikož u smlouvy uzavřený na dálku je možnost odstoupení od smlouvy (Přečti si obchodní podmínky aby to tak opravdu bylo a ta smlouva po e-shopu byla smlouva uzavřená na dálku)
======================
Takle to má třeba TS Bohemia
Při uzavření smlouvy za použití prostředků komunikace na dálku (§53 Občanský zákoník) má
Spotřebitel právo od smlouvy odstoupit.
Uplatní-li Spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy podle výše uvedeného, má Dodavatel právo
pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží (§53 odst. 10 Občanský
zákoník) nebo je-li hodnota plnění smlouvy snížena (došlo k částečnému spotřebování, opotřebování či
neúplnému vrácení zboží), je Spotřebitel povinen chybějící hodnotu nahradit v penězích (§458 Občanský
zákoník). V praxi se tak děje formou vystavení daňového dokladu na skutečně spotřebovanou práci
technika, případně materiál, spojenou s vrácením zboží a následným započtením na vrácenou finanční
částku
=========
Jim žádný náklady nevzniknou :)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

zítra zajdu pro novou gf,uvidím jak to dopadne
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10878
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 16
- 8592
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4130
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9159
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
- 7
- 3900
-
od buchtik