Ahoj...
Na Vánoce jsem dostala My Passport (ten malej) 500GB. A nedávno, když jsem byla v praze (24.-26.2.2011) se mi s ním něco stalo a přestal reagovat na můj notebook. Jak jsem přijela domů, zkusila jsem ho i do stolního pc, ale nereagoval. Normálně naskočil hned, ale teď jen svítilo to světýlko, ale PC nic... Zkusila jsem to do mamčiný televize a taky nereagoval. Jediný, na co reaguje je moje televize. Všechny data tam jsou v pořádku, ale já ty data potřebuju v notebooku a ne v televizi! Poraďte mi prosím, co mám dělat... Reklamovat to nechci, protože by mi všechny ty data smazali a já to nikde jinde nemám... Právě jsem si to tam všechno přehodila jako na zálohu, protože notebook byl v opravně... Tak mi prosííím poraďte :( Předem díky
WD My Passport - problém
Re: WD My Passport - problém
Ahoj! Vítám tě na fóru 
Jestli na něm máš diodu, tak ani ta nesvítí ?

Jestli na něm máš diodu, tak ani ta nesvítí ?
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-Help!
Obávám se že je to vada disku a reklamaci se nevyhneš. Slušný servis by ti mohl data dát na ten opravený anebo nový.
M4RTY to světýlko je ta dioda.
Obávám se že je to vada disku a reklamaci se nevyhneš. Slušný servis by ti mohl data dát na ten opravený anebo nový.
M4RTY to světýlko je ta dioda.

- enzinka
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jo, jenže to zjistí, co tam všechno mám
A navíc by to bylo drahý :(

-
- Pohlaví:
To jistě zjistí, ale drahý by to nebylo, je to záruka. 

Já měl problém s WD, že se mu přestalo přiřazovat písmeno, normálně byl G a najednou nic.
- enzinka
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Blue Spirit píše:To jistě zjistí, ale drahý by to nebylo, je to záruka.
taky pravda

--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Úno 2011 21:09) ---
La_da píše:Já měl problém s WD, že se mu přestalo přiřazovat písmeno, normálně byl G a najednou nic.
to mě pro jistotu ten blbej pc nepozná, že je něco připojený :( vždycky udělá ten zvuk, že se připojilo nějaký USB, ale nic prostě neukáže! ten WD normálně bliká, ale ten noťas prostě nic!

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušela si to připojit do jinýho USB?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Pohlaví:
Je to jednoznačně problém disku. Vzhledem k tomu, že v jedné TV to jde, může to být i vadným konektorem USB, který v jedné TV sedí a v druhé ne. To by se možná dalo vyzkoušet nějakou prodlužovačkou USB.
V tom servisu je to na domluvě, pokud jsou slušní mohli ba ta data přetáhnout a zdärma - není to žádná dřina.
V tom servisu je to na domluvě, pokud jsou slušní mohli ba ta data přetáhnout a zdärma - není to žádná dřina.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak, ten HDD mám taky akorát že 750 GB a musím říct, že zatím jsem s ním žádný problém neměl... Pro WD existují speciální SW. Ani ten ho nenajde?
BTW, servisáci jsou dobytci a je jim jedno co na tom máš a jak moc to potřebuješ. Nejednou mi ho i přes výslovné upozornění smazali...
BTW, servisáci jsou dobytci a je jim jedno co na tom máš a jak moc to potřebuješ. Nejednou mi ho i přes výslovné upozornění smazali...
Naposledy upravil(a) Funstorm007 dne 28 úno 2011 21:19, celkem upraveno 1 x.
No to je právě ono, mě to dělalo totéž, zahrálo a nebyl tam, až po delším bádání jsme se k tomu dopracovali, na webu microsoftu je k tomu postup, zkus tam pohledat.
-
- Pohlaví:
Software to nenajde, kdaž se nepřipojí.
Toto ovšem není o nějakém výslovném upozornění, ale o slušné domluvě.
BTW, servisáci jsou dobytci a je jim jedno co na tom máš a jak moc to potřebuješ. Nejednou mi ho i přes výslovné upozornění smazali.
Toto ovšem není o nějakém výslovném upozornění, ale o slušné domluvě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4075
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06