Ahoj koupil jsem si PC tak 10 dní zpátky normálně na tom hraju atp. občas když jsem to restartoval tak jak se PC zapínal tak mi nejdřív psalo oprava systému a opravilo se to .. Teď jsem to restartoval kvůli aktualizacím a když to zapnu ukáže se nejdříve černé okno kde je napsáno nějaký blbůstky a pak no harddisk detected! Pak se spusti oprava systému ale nic to nenajde jen mi to dá nabídku jestli nechci odeslat problém microsoftu a to taky nepomůže. Také tam můžu vybrat rozšířenější oprava spuštění systému a je tam na výběr: Obnovení systému, obnovení bitové kopie systému, diagnostika paměti windows a příkazový řádek mám z toho něco dát ?
Děkuju předem za jakoukoli pomoc.
Přestal fungovat PC
Re: Přestal fungovat PC
nejjednodusi to mas asi dat na reklamaci, protoze muzou mit zablombovany case tak se stejne dovnitr podivat nemuzes akorat by si stratil zaruku kor, kdyz je ten pocitac koupeny pred 10 dny jak uvadis
-
- Pohlaví:
Použij to obnovení systému k datu kdy to fungovalo, pokud to nepomůže můžeš ještě v nouzovém režimu zkusit Poslední známá funkční konfigurace.
Udělal jsem obnovu systému restartoval jsem to a zase naskočila oprava systému ale vyřešilo to ten problém .. Asi po 2 hodinách jsem to znovu restartoval kvůli nějakým aktualizacím ale znovu mi to nechce spustit a už nefunguje ani ta obnova systému.
uved aspo jestli jsi to koupil jako nové u prodejce atd a jestli je PC zaplombované. pakliže je to tak, pak jim to hod do krámu at se starají.
Ano jako nové je to zaplombované a je to z Czechcomputeru.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě reklamuj! Všechny ostatní postupy povedou k tomu, že budeš mít doma krám za x tisíc, který bude dobrý tak akorát k tomu, že o něj občas zakopne tchýně.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
v prvním příspěvku píšeš že to vypisuje hlášku,že se nedetekuje disk. může být chyba v něm,ale i uplně jinde. v tomto případě bude reklamace nejvhodnějším řešením.
Dobrý vše vyřešeno přeinstaloval jsem windowsy a už to jede
jen bych teď potřeboval pomoct .. Nemůže mi to najít router nevíte proč ? A potom dříve jsem si mohl nastavení zobrazení na 1920x1080 teď můžu jen maximálně 1280x1024 a také když se kouknu na to hodnocení komponentů v PC vše je v pořádku jen na grafice mi to ukazuje 1,0 ? Dřív jsem měl myslim okolo 7,5 neni to kvůli tomu, že mi to nemůže najít router a proto mě to nechce připojit na internet a nechce se mi pak stáhnout nějaké aktualizace ?

Stáhni a nainstaluj ovladače grafické karty a k tomu routeru založ nový téma.
Just Fucking Google It!
Asi si řikáš , že jsem blbej ale opravdu tomu nerozumim takže odkud je stáhnu ?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ze stránek výrobce. Těch ovladačů ale bude chybět víc, konkrétně minimálně síťovka
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2367
-
od pee.tr
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 20:14
-
- 6
- 1853
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7709
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”