Jak přiřadit tlačítkům jiné, původní funkce a přitom aby ostatním trlačítkám funkce zůstaly?
MX1000
MX1000
Koupil jsem si myš Logitech MX1000 a hned je tu problém
. Software dodáváný s touto myší přiřadil všem tlačítkům funkce, ale tím zabránila ostatním aplikacím je používat s jinými funkcemi. Například zmáčknutím kolečka již nejdou v Opeře otevírat a zavírat panely a podobné je to i v jiných programech.
Jak přiřadit tlačítkům jiné, původní funkce a přitom aby ostatním trlačítkám funkce zůstaly?
- marcucci
- Level 3

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Mam Logitech G7 a tam jede vse v poho.Ale musel jsem z netu stahnout posledni ovladace "SetPoint",myslim ze na nich jede i stara MX1000,ale nevim to jiste.Mrkni na stranky Logitechu,a stahni si to,nebo jine aktualizovane ovladace na MX.Cestinu do techto programu najdes tady.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
marcucci píše:Mam Logitech G7 a tam jede vse v poho.Ale musel jsem z netu stahnout posledni ovladace "SetPoint",myslim ze na nich jede i stara MX1000,ale nevim to jiste.Mrkni na stranky Logitechu,a stahni si to,nebo jine aktualizovane ovladace na MX.Cestinu do techto programu najdes tady.
Už je zkouším stahovat, snad se povede.
Ltb píše:ini808: mám Logitech DiNovo s Mx1000, nepřipadá mi, že by mi myš něco blokovala....?? Ikdyž pravda, v Opeře jsem ji zatím nezkoušel. Díval jsi se do nastavení ovladačů - vypínal jsi funkci tlačítek?
Co myslíš tím vypnutí funkcí? Jediná podobná možnost je nepřiřadit funkci, ale potom se mě to při každém použití tlačítka zeptá, zda chci funkci nastavit.
Zpět na “Problémy s hardwarem”