Dobrý den,
mám problémy:
1.s grafickou kartou, občas se objeví modrá obrazovka s chybou ati2dvag.dll, zejména když nastavím v některých hrách velké detaily,ale i při běžné práci ve windows, občas mi taky naskočí černá obrazovka, počítač mnohdy zamrzne...
2.DVD mechanika občas škrábe disky.
3.nekvalitní zvuk a přenos dat, když zapojuji např. skuchátka do předního panelu pc skříně (ale i s USB)
4.se základní deskou, podle jednoho programu se přehřívá
Nevím, jestli se ty problémy objevily před, nebo po flashnutí BIOSU.
Také mám problémy s tiskárnou hp deskjet 610c. Pořád bliká oranžově resume button. Už jsem zkoušel na stránkách výrobce to vyřešit, ale bohužel (nefungoval selftest, trysky a senzory jsem taky vyčistil, žádný zbytek papíru, cartridge mám takřka plné atd.). Vždy při zapnutí tískárna šíleně pípne...
Děkuji
Kontrola hardwaru Vyřešeno
Kontrola hardwaru Vyřešeno
- Přílohy
-
- HWMonitor.zip
- Zpráva o momentálních hodnotách
- (4.59 KiB) Staženo 9 x
-
- Report1.zip
- Zpráva o hardwaru
- (163.42 KiB) Staženo 20 x
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kontrola hardwaru
1. Nejspíše nevhodný ovladač GK, zkus jiný.
2. Pokud mechanika CD/DVD skutečně škrábe disky je na reklamaci, nebo na vyhození.
3. Přední konektory jsou u některých beden nekvalitní, proto ten nekvalitní zvuk. Pro jistotu zkontrolovat jejich připojení na základní desce, zda dobře sedí na pinech.
4. Zlepšit chlazení v bedně - vpředu dole ventilátor foukající vzduch do bedny a vzadu nahoře ventilátor odsávající vzduch z bedny. Vhodné je také vyčistit všechny chladiče a ventilátory bedně od prachu, který zhoršuje chlazení - nejlépe stlačeným vzduchem.
2. Pokud mechanika CD/DVD skutečně škrábe disky je na reklamaci, nebo na vyhození.
3. Přední konektory jsou u některých beden nekvalitní, proto ten nekvalitní zvuk. Pro jistotu zkontrolovat jejich připojení na základní desce, zda dobře sedí na pinech.
4. Zlepšit chlazení v bedně - vpředu dole ventilátor foukající vzduch do bedny a vzadu nahoře ventilátor odsávající vzduch z bedny. Vhodné je také vyčistit všechny chladiče a ventilátory bedně od prachu, který zhoršuje chlazení - nejlépe stlačeným vzduchem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5478
-
od viktorsavo