ahojte mam problem a to ten , ze ked zapnem si hru tak mi zamrzne a musim vypnut hru a ked zase zapnem napise mi failed to find a suitable display. exiting program. ... grafiku mam nainstalovanu ale pc sa sprava ako keby nebola .. napriklad ked rolujem v zlozke z hora na dol tak mi tak seka ako ked som instaloval win a este nebola grafika .. uz neviem co mam robit .. preinstaloval som win , a aj grafiku ... a stale nic ...
moj pc je Intel celeron D 2,2 Ghz, 512 RAM ... a GRAFIKA JE Ati radeon 9250 ... 128 mb ... ... poradte co mam robit ... prosim
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 19:38) ---
dokaze niekto zistit co s tym je ? ... keby niekto vedel tak pouzijeme team weawer na odstranenie chyby
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 19:45) ---
to tu nikto nevie pomoct ?
failed to find a suitable display. exiting program.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: failed to find a suitable display. exiting program.
Co myslíš pojmem přeinstaloval grafiku?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
no opatovne nainstalovanie ... uz som aj windows preinstaloval a zase grafiku a stale to robi .. ani obraz na monitore nieje dobry je nieje ostry a vydno frekvenciu na nom
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nainstalováním grafiky si představím rozebrání skříně, vyjmutí jedné a vložení druhé
MYslíš asi ovladače - jaké jsi stahoval? Nejnovější jsou na tak starých kartách problémové
MYslíš asi ovladače - jaké jsi stahoval? Nejnovější jsou na tak starých kartách problémové
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
6-11-pre-r300_xp-2k_dd_ccc_wdm_38185.exe
a link zde http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx
pri instalovani instalujem bez cataclysm central lebo chce net.framework .. a ten nechcem instalovat
a link zde http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx
pri instalovani instalujem bez cataclysm central lebo chce net.framework .. a ten nechcem instalovat
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Cataclysm je malilinko něco jiného
Nainstaluj ovladače, co byly na CD

nemam cd uz aspon 3 roky...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 20:16) ---
takze mi nepomozes ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 20:31) ---
som odinstaloval graficku .. lebo mi uplne blbol obraz .. na bokoch sa triasol a nebol dobre ostry ... a ked som restartoval pc .. tak ide krasne ako obraz je krasny .. len wow nejde lebo nieje ovladac na grafiku nainstalovany .. ja uz neviem co mam delat .. pls poradte
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 20:16) ---
takze mi nepomozes ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 20:31) ---
som odinstaloval graficku .. lebo mi uplne blbol obraz .. na bokoch sa triasol a nebol dobre ostry ... a ked som restartoval pc .. tak ide krasne ako obraz je krasny .. len wow nejde lebo nieje ovladac na grafiku nainstalovany .. ja uz neviem co mam delat .. pls poradte
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak tomu nerozumím. Obraz je krásný, ale nejde WOW. Jaké máš rozlišení obrazu na monitoru?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
1280 x 1024 ... wow nejde lebo nemam nainstalovany ovladac na graficku kartu
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 20:41) ---
no uz viem preco mi tak ide dobre pc .. lebo mi windows sam nainstaloval monitor plug and play na Radeon 9250 ... sam nainstaloval
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Črc 2011 20:41) ---
no uz viem preco mi tak ide dobre pc .. lebo mi windows sam nainstaloval monitor plug and play na Radeon 9250 ... sam nainstaloval
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby jsi neměl nainstalován ovladač ke grafické kartě, neběžel by PC s tímto rozlišením. Spíše se mrkni na nastavení tohoto ovladače, zda tam nemáš něco špatně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4532
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5800
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3390
-
od RostislavC