Příspěvekod zelol » 05 srp 2011 22:08
Zdravím,
Koupil jsem si new PC.Vše zapjím atd. atd.

instaluju ovladače a poté to chce restart dám ihned restartovat PC. Hned jak se to zase sputí objeví se černá obrazovka (ještě před naběhnutím systemu, HDD atd.) a nic to nedělá. Poslal jsem to do opravny tam mi vyměnily koncovku k HDD něco, že byla špatná. Později si tam davám nějaké další programy, které vyžadují restart. a zase černá obrazovka zkoumal jsem celý PC a všechna pípnutí, která se ozívají při zapnutí. :) Zjistil jsem, že je to HDD nechce naběhnout prostě nic nedělá jen se točí ale nenabíha OS. Vždy musím počkat než HDD trochu vychladne než to jde zase zapnout. Řekl jsem si, restart zkusím jinak. Udělal jsem to tak : vypnu PC a zapnu také nic černá obrazovka HDD nenabíhá. Když se objeví černá obrazovka tak se nemůžu dostat ani do BIOSu prostě nereáguje celý PC. Vypojím z elektriky zapjím a pořád nic furt nereáguje. Vypnu zdroj jdu nachvilku pryč pak to zase zapnu a všechno hned nabíhá. Nevíte někdo co s tím? Nebaví mě pořád půl hodiny čekat než vychladne disk díky předem...
//Úprava nadpisu. Rewqa
CASE: NZXT Source 340 Razer Edition
MB: MSI MPG X570 GAMING EDGE
CPU: AMD Ryzen 5 3600 - Be quiet! Dark Rock 4
RAM: HyperX Predator 16GB DDR4 3333 MHz (Dual)
GPU: MSI RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO - Samsung C24FG73 - QLED 24" 144Hz
PSU: Seasonic SS-620GM2 Evo
SSD: Samsung SSD 970 EVO, M.2 - 500GB, Samsung SSD 850 EVO - 250GB
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SW: Windows 10 Pro 64-bit