Po instalaci ovladačů GF a restartu „no cabel connect“ *
Po instalaci ovladačů GF a restartu „no cabel connect“ *
ahoj nejdou mi nainstalovat ovladače na GK ..všechny jdou, ale jak dojde na samotnou grafiku, tak po instalaci a restartování pc mi naběhne logo win xp a potom monitor napíše "no cabel connect" grafika na monitoru určitě jde už nějakou chvíli spolu běželi to ted po reinstallu win to nejde, udělal jsme si bod obnovení a po obnovení před instalací ovladaču vše zase jde ... díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 12 pro 2011 18:49, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava velmi mizerného nadpisu „ovladače GK“
Důvod: Oprava velmi mizerného nadpisu „ovladače GK“
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: ovladače GK
Co máš za GK a systém (32/64 bit.)?
The ///M. The most powerful letter in the world.
32 bit xp home GK: starší nvidia 7300
koliáš má úplně stejný problém podle toho co popisuje ..tak proč nové téma ?
ano, opravdu VGA do DVI rvát nebudu :-) jinak zkoušel jsem oboje, normálně jsem na DVI ...
ano, opravdu VGA do DVI rvát nebudu :-) jinak zkoušel jsem oboje, normálně jsem na DVI ...
-
- Pohlaví:
To že má stejný problém nemusí nutně znamenat stejné řešení, navíc jsou zde pravidla. Konektorů může být více a záměna není zrovna řídkou chybou. Tady opravdu nikdo nevidí co máš na počítači.
Instaluješ ovladače z CD dodaného ke GK anebo stažené, pokud stažené jsou jistě pro tvůj systém?
Edot: Tohle je co?
Instaluješ ovladače z CD dodaného ke GK anebo stažené, pokud stažené jsou jistě pro tvůj systém?
Edot: Tohle je co?
to nebyla čistá instalace, ale nějaká opravná.udělal jsme si bod obnovení a po obnovení před instalací ovladaču vše zase jde
Re: Po instalaci ovladačů GF a restartu „no cabel connect“ *
omlouvám se za připomínky ...
na GK mam VGA a DVI, ovladače jsem zkoušel jak přes DriverScanner, tak přes cd od karty i z webu výrobce....dočetl jsem se že to může být špatným nastavením GK karty, ale nevím jak s tim naložit dál ...v nouzovém režimu běží dobře a bez nainstalovaných ovladačů taky, ale je jasné, že mě to dost omezuje...
na GK mam VGA a DVI, ovladače jsem zkoušel jak přes DriverScanner, tak přes cd od karty i z webu výrobce....dočetl jsem se že to může být špatným nastavením GK karty, ale nevím jak s tim naložit dál ...v nouzovém režimu běží dobře a bez nainstalovaných ovladačů taky, ale je jasné, že mě to dost omezuje...
-
- Pohlaví:
Jestli jsem to správně pochopil, tak ta instalace není čistá, ale plácnul si to na starý systém.
Koukni do Správce zařízení a tam případné ovladače odinstaluj a zkus to nainstalovat znovu z toho CD. Jestli běží v nozovém režimu nevíš, nejspíš to běží na integrované.
Koukni do Správce zařízení a tam případné ovladače odinstaluj a zkus to nainstalovat znovu z toho CD. Jestli běží v nozovém režimu nevíš, nejspíš to běží na integrované.
ted jsem to zase nepochopil já ... po instalaci nového systému na nový hdd ( pravda jednou se mi nepovedlo systém nainstalovat, ale disk jsem tak jako tak formátoval ) ve správci zařízení je žlutý otazník u "Řadič videa (kompatibilní se standardem VGA )" ale jak jsem psal hned jak jsem nainstaloval ovladač a restartoval pc tak když měla naběhnout uvítací obrazovka monitor se vypne ...už nevím co s tím
-
- Pohlaví:
Já nechápu jak můžeš používat bod obnovení když si formátoval disk.
Zkus ve Správci kliknout pravou myší a vyhledat změny HW.
Zkus ve Správci kliknout pravou myší a vyhledat změny HW.
tak tedy od začátku :-) promin jestli jsme už otravný ....odešel mi hdd s win7 zde vše v pohodě...koupil jsem nový...win7 bohužel už nemám ( při nejhorším zkusím nějaké stáhnout na zkoušku, ale nechce se mi do toho) dal jsem tam tedy win xp sp3 nainstaloval vše v pohodě, systém běží monitor taky, ale neměl jsem nainstalované jednotlivé ovladače, postupně jsem je instaloval a když jsem nainstaloval již zmiňovaný ovladač, monitor se po startu win xp vypnul do safe modu...já vždy než něco dělám, tak si vytvořím bod obnovení, ten jsem taky použil nyní- z nouzového režimu jsem ho spustil, tam vše ok, na internetu toho je mraky o naprosto stejném problému ale nikde neni napsáno přesné řešení na 90 % tvrdím že vina je v softwaru a ne hardwaru....moc děkuji za ochotu
edit : monitor je BenQ g2222hdl
edit : monitor je BenQ g2222hdl
-
- Pohlaví:
Nikoho neotravuješ.
To je divný - zkusil si to vyhledání HW?

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 6542
-
od flakyr
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 09:27
-
-
Avatar: Frontiers of Pandora™ - Ubisoft Connect (amdrewards.com) Příloha(y)
od driticool » 05 srp 2024 09:28 » v P: Software - 0
- 2833
-
od driticool
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 09:28
-
-
- 7
- 7685
-
od StOrKcZ