PC nejede (vyřešeno)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ff.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

PC nejede (vyřešeno)

Příspěvekod ff. » 22 zář 2006 11:51

Cau, doufam ze uz to tady neni nekde jinde ve foru, ale nenasel jsem to. Poskladal jsem si computer a zacal ozivovat...problem je v tom, ze kdyz ho zapnu, tak se akorat jednou otoci vetrak na procaku a tim to hasne.
Mam to Athlon 64 3500+ na s.939 s zakladkou MSI k8n neo4-f. Zapojeni jsem kontroloval nekolikrat a vsechno vypada dobre. Koupil jsem k tomu case se zdrojem 350W a strcil tam redukci na 24-pin atx konektor....diky za kazdou radu

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 22 zář 2006 12:01

Co všechno máš k desce připojené? Pro první start doporučuji připojit jen jednu paměť, HDD, grafickou kartu, klávesnici a myš. Pokud má tendenci naběhnout, pak vypnout, připojit CD mechaniku a nainstalovat systém. Pak teprve po jednom přidávat další kusy a doinstalovávat jim ovladače. K dalšímu přejít až po bezchybném rozchození předchozího. Pokud si nevrkne ani s tím nejnutnějším, pečlivě bych ještě třikrát překontroloval všechna nastavení, vhodnost použitých komponent. Pokud ani tak nic, přichází na řadu reklamační řízení, spojené s argumentem "dokažte mi, že to chodí a já si to odnesu domů".
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

ff.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

diky

Příspěvekod ff. » 22 zář 2006 12:09

:smile: mohlo me to napadnout driv...
...byla to elektronicka pojistka na zdroji, odpojil jsem HDD,DVD,FDD a wifi kartu a jede...diky moc

Zpět na “Problémy s hardwarem”