Problém se sítovou kartou
Problém se sítovou kartou
Ahoj nedávno sem si přeinstaloval xpéčka a od té doby mi nejde spustit internet mám sítovou kartu Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC, nevíte někdo prosím kde dělám chybu mám originální ovladače ale i s těmi to nejde. stále se to jen připojuje a odpojuje
díky za pomoc

- johny.
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jasne takze tam mas router. to znamena pokud pripojis sit. kabel do rourtru i sitovky musi byt porat pripojeni aktivni, stav=připojeno(predpokladam ze sitovka je povojena) pokud neni pořád připojeno tak zkusit s jinou síťovkou, popř tu tvoji vyzkoušet v jinem PC.
Pokud je připojení porad aktivní tak to může být také nenastavenou IP,maskou, bránou a DNS servery. je možné že v routeru neběží DHCP a proto nejsou adresy pridelovany automaticky, to uz musis zjistit od tveho poskytovatele.
zkus ten router taky tak na minutku odpojit od elektriky a potom zase pripoj nekdy se sekaj

Pokud je připojení porad aktivní tak to může být také nenastavenou IP,maskou, bránou a DNS servery. je možné že v routeru neběží DHCP a proto nejsou adresy pridelovany automaticky, to uz musis zjistit od tveho poskytovatele.
zkus ten router taky tak na minutku odpojit od elektriky a potom zase pripoj nekdy se sekaj

- johny.
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
diwad píše:zkusim to dik, já mam na ten router připojený dva počítače a na tom druhym to normálně běží nechápu to moc se v tom nevyznám asi tam budu muset zavolat.
no pokud tam mas pripojen jeste 2. PC tak si myslim ze by to melo prirazovat DHCPko automaticky, tak bych možná fakt zkusil jinou síťovku a projistotu bych si od nich prvne overil jak to ma byt nastaveny.
protoze az k tobe prijedou a bude to nejaka kravinka tak to pekne zacalujes.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2108
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 4
- 3383
-
od lukas222