Zdravim, musim rici, ze jsem prolezl spoustu vlaken, diskuznich for, ale nikde zadna kloudna odpoved a pokud to nekdo vyresil, tak uz nenapsal reseni. Kazdopadne vyzkousel jsem 3x zakladni desky, 3x procesory, 3x zdroje a vzdy jsem nechal pripojene minimum tzn. power on, zdroj do desky a ctyr pin. a max. jednu RAMku. Abych zjistil jestli se vubec neco deje, necham pripojenou klavesnici:
a) pokud je vsechno v case, tak klavesnice neproblikne
b) kdyz necham vsechno venku, tzn. zdroj, desku a vse pospojuji, tak klavesnice problikne, ale tim to konci.
Monitorem to urcite neni, ten mam jako druhy pripojeny jinak u jineho pc.
Dle me uvahy spatruji jediny problem, vsechny tri desky jsou vadne. A to z toho jedna je dnes uplne nove koupena.
Prijde mi to jak reseni zahady bermudskeho trojuhelniku, muzete prosim nekdo poradit, zda to jsou urcite desky nebo neco jineho ???
Predem dekuji !!!!
Cerna obrazovka, pc absolutne nejede ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: cerna obrazovka, pc absolutne nejede ...
Dáváš pod desky distanční podložky? Nedotýká se někde case MB?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano, ale to opravdu nema vliv, kdyz si prectes vetsinu diskuznich for, tak vzdy je problem s nejvetsi pravdepodobnosti s deskou, na toto se taky ptali a nic to nevyresilo. V jednom pripade deska byla udajne zlomena nejakym zpusobem ve vnitr a okem to pry neni videt ... takze jsem desky zkousel prave i momo case a nic ...
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Naopak, vliv to má, ale když ti PC nejde mimo case, tím to nebude. Co to je za PC?
The ///M. The most powerful letter in the world.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je zdroj a RAM v pořádku? CO je to za MB a CPU, podporují MB dané CPU?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tohle mi delaly desky od MSI a Asusu kdyz jsem do nich cpal pamet ktera tam nepatri (400 MHz misto 533 MHz). Absolutne nic, ani pipnuti.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj vsem dekuji za reakce, odpovim nasledovne:
Naopak, vliv to má, ale když ti PC nejde mimo case, tím to nebude. Co to je za PC?
CPU - AMD FX 4100 - http://www.alza.cz/amd-fx-4100-d267422.htm
zdroj - EUROCASE 450 - http://www.alza.cz/eurocase-450w-d239833.htm (chapu ze to neni zadna slava ale staci nepotrebuji nic vykoneho)
RAM - Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 - http://www.alza.cz/corsair-8gb-kit-ddr3 ... 254358.htm
MB - MSI 760GM-P33 - http://www.alza.cz/msi-760gm-p33-d277291.htm (MSI doporucili, ale uz dvakrat jsem mel MSI i ASUS a vzdy naprd)
CPU i RAM jsou nove
Tohle mi delaly desky od MSI a Asusu kdyz jsem do nich cpal pamet ktera tam nepatri (400 MHz misto 533 MHz). Absolutne nic, ani pipnuti.
Podle specifikaci k sobe vse patri.
Kdyz z toho udelam nejaky zaver, tak asi takto:
varianty pouze s nasledovnymi komponenty:
a) stara deska + procesor z KO PC + zdroj z KO PC + ex. grafika ale i bez ni
b) stara deska + procesor z KO PC + zdroj NEW + ex. grafika ale i bez ni
v obou pripade problikne pri power on klavesnice vsechny tri diody (num lock, caps lock a scroll lock kazdopadne nic vic se nedeje
c) nova deska NEW + novy procesor NEW + zdroj z KO PC + ex. grafika ale i bez ni
d) nova deska NEW + novy procesor NEW + zdroj NEW + ex. grafika ale i bez ni
v obou pripadech neproblikne pri power on klavesnice, pouze sem tam se stalo, ze kdyz se zdroj vytahl
ze site a dal jsem na nem on off a zpet kabel, tak v ten moment klavesnice problikla ale po nastartovani
uz nikoliv ...
z toho mi teda asi opravdu vychazi, ze desky jsou v pytli ... Jasne ze jsem novy procesor jeste asi mohl zkusit
na stare desce, ale timto asi opravdu dle me nebude ...
Nicmene budu rad, za jakoukoliv dalsi zkusenost a radu !!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2012 11:19) ---
Napada nekoho neco prosim ??? Hlavne prosim nepiste jestli je RAM vporadku !!! dekuji ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2012 11:21) ---
Napada nekoho neco prosim, nejake reseni ??? Hlavne prosim nepiste dotazy jestli RAM nebo zdroj je vporadku !!! dekuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2012 11:25) ---
Ahoj mato prosim nekdo nejaky napad, reseni ??? Hlavne prosim nepiste dotazy typu jestli je vporadku RAM ci zdroj !!! dekuji
CPU - AMD FX 4100 - http://www.alza.cz/amd-fx-4100-d267422.htm
zdroj - EUROCASE 450 - http://www.alza.cz/eurocase-450w-d239833.htm (chapu ze to neni zadna slava ale staci nepotrebuji nic vykoneho)
RAM - Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 XMS3 - http://www.alza.cz/corsair-8gb-kit-ddr3 ... 254358.htm
MB - MSI 760GM-P33 - http://www.alza.cz/msi-760gm-p33-d277291.htm (MSI doporucili, ale uz dvakrat jsem mel MSI i ASUS a vzdy naprd)
CPU i RAM jsou nove
Podle specifikaci k sobe vse patri.
Kdyz z toho udelam nejaky zaver, tak asi takto:
varianty pouze s nasledovnymi komponenty:
a) stara deska + procesor z KO PC + zdroj z KO PC + ex. grafika ale i bez ni
b) stara deska + procesor z KO PC + zdroj NEW + ex. grafika ale i bez ni
v obou pripade problikne pri power on klavesnice vsechny tri diody (num lock, caps lock a scroll lock kazdopadne nic vic se nedeje
c) nova deska NEW + novy procesor NEW + zdroj z KO PC + ex. grafika ale i bez ni
d) nova deska NEW + novy procesor NEW + zdroj NEW + ex. grafika ale i bez ni
v obou pripadech neproblikne pri power on klavesnice, pouze sem tam se stalo, ze kdyz se zdroj vytahl
ze site a dal jsem na nem on off a zpet kabel, tak v ten moment klavesnice problikla ale po nastartovani
uz nikoliv ...
z toho mi teda asi opravdu vychazi, ze desky jsou v pytli ... Jasne ze jsem novy procesor jeste asi mohl zkusit
na stare desce, ale timto asi opravdu dle me nebude ...
Nicmene budu rad, za jakoukoliv dalsi zkusenost a radu !!!
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2012 11:19) ---
Napada nekoho neco prosim ??? Hlavne prosim nepiste jestli je RAM vporadku !!! dekuji ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2012 11:21) ---
Napada nekoho neco prosim, nejake reseni ??? Hlavne prosim nepiste dotazy jestli RAM nebo zdroj je vporadku !!! dekuji

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2012 11:25) ---
Ahoj mato prosim nekdo nejaky napad, reseni ??? Hlavne prosim nepiste dotazy typu jestli je vporadku RAM ci zdroj !!! dekuji

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MB tento CPU nepodporuje: http://www.msi.com/product/mb/760GM-P33 ... CPUSupport
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dekuji asi jsem taky na to prisel, ale v ALZE mi k teto desce doporucili tento procesor ... takze vymenim desku kdyz uz je tento procesor uvidime 
kazdopadne zatim dekuji !!!

kazdopadne zatim dekuji !!!
když už v té alze budeš tak si kup jinej zdroj, eurocase je to největší svinstvo co si do pc můžeš strčit
asus p8p67 rev.3 | intel i5 2500k | Asus Matrix 5870 platinum | 8Gb DDR3 1333 Mhz RAM | 1TB WD | Corsaire cmpsu-750tx | 24'' LG Flatron | Razer Megalodon | Razer Lycosa Mirror | Razer Gloliathus alpha | Logitech G9x
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem koupil novou desku, GIGABYTE 990FXA-D3 - http://www.alza.cz/gigabyte-990fxa-d3-d241216.htm
uplne stejne, takze asi to vidim ted ze zdroj by byl blbej, ale pritom zkousim vzdy u toho dva zdroje a nic za boha nic ...
A nejvice zajimave na tom je, ze kdyz se prave na zdroji precvakne tlacitko power, tak klavesnice problikne, pak pri startu
uz nikoliv ... tak nevim, zda zkusit jeste ten bios na nejnovejsi verzi, ale prijde mi to divne i v tomto pripade ...
Co se tyce toho eurocase zdroje souhlasim, mam v druhem pc jeste jeden zdroj 750W a ten teda jede, nicmene za zadnych okolnosti
ho nebudu vypojovat, neb to by bylo neco sileneho, ten je tak zadratovanej ............
Zaverem, tipujete prosim zdroj nebo nejakou skolackou chybu ??? Ale nemenim ci nestavim pc takto poprve ....
uplne stejne, takze asi to vidim ted ze zdroj by byl blbej, ale pritom zkousim vzdy u toho dva zdroje a nic za boha nic ...
A nejvice zajimave na tom je, ze kdyz se prave na zdroji precvakne tlacitko power, tak klavesnice problikne, pak pri startu
uz nikoliv ... tak nevim, zda zkusit jeste ten bios na nejnovejsi verzi, ale prijde mi to divne i v tomto pripade ...
Co se tyce toho eurocase zdroje souhlasim, mam v druhem pc jeste jeden zdroj 750W a ten teda jede, nicmene za zadnych okolnosti
ho nebudu vypojovat, neb to by bylo neco sileneho, ten je tak zadratovanej ............
Zaverem, tipujete prosim zdroj nebo nejakou skolackou chybu ??? Ale nemenim ci nestavim pc takto poprve ....
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus Clear CMOS,
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nedetekován signál (černá obrazovka) při spuštění PC
od zerbngr » 01 črc 2024 17:37 » v Problémy s hardwarem - 13
- 4629
-
od petr22