Ahoj profíci,
tak dnes takhle hraju na pc hru a najednou vypadnou klávesnice, myší hýbat mohu. Klávesnice nesvítí a když je vytáhnu a opět zapojím, tak zase nic. Pomohl restart počítače, aby klávesnice šly. Jinak když je odpojím a zapojím třeba teď, tak je to bez problému. Nevíte, proč k tomu došlo? Jinak stalose to již podruhé.
- jaký operační systém používáš (včetně servis packů)?
- je ta hra určitě vhodná pro spouštění v tvém operačním systému?
- jsou paměťové nároky na provoz hry splněné?
- splňuje tvůj hardware podmínky pro bezproblémový chod uvedené hry?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
kabel je ok, jinak zase v GTA postava běžela 5s aniž bych něco mačkal, ale klávesnice nevypadly, no uvidíme. Stejně se chystám reinstalovat kompletně pc. Jestli ale víte, v čem to může vězet, nebo máte svůj názor, tak klidně napište.
Ahoj,
na pc z popisku mi přestala fungovat klávesnice v nabídce start. Pomocí win key otevřu nabídku start a běžně jsem byl zvyklý začít psát to, co hledám. Nyní se psaní nespustí, ani po kliknutí do pole pro psaní psát nemohu. Pomocí esc nejde...
Poslední příspěvek
Nakonec se to náhodou vyřešilo tím, že jsem z jiných důvodů přešel z místního účtu na online účet a od té doby to funguje.
Čau, lidi
prosím o pomoc při nalezení tiché klávesnice.
Bude primárně na hraní, nezáleží úplně na ceně ani velikosti.
Potřebuji aby byla co nejtišší jelikož PC je v ložnici.
Nyní mám logitech mx keys s, která je sice tichá ale občas se stane že...
Poslední příspěvek
Pro inspiraci jsem našel tento test:
Jinak je toho hodně na youtube:
Osobně mám mechanickou se spínači MX Cherry Red silent, což není úplně supertichý kus do ložnice, ale v segmentu mechanik je rozhodně nerušivá.
Ahoj, tak se mi to rozleželo v hlavě a rozhodl jsem se využít nespolehlivého USB-C kabelu na své nové klávesnici k tomu, abych tuto klávesnici vrátil a koupil místo ní jinou. Tímto bych vás chtěl poprosit o pomoc s výběrem nové klávesnice namísto...
Poslední příspěvek
O těch polských klávesnicích Genesis jsem před lety četl pochvalné recenze. Ne úplně pochválily recenze SW. Ale to už může být jiné nebo nepořebné.
Jen je tu opět pro mé oči nepříjemné osvětlení okolí kláves a ne prosvětlené znaky.
Ať z ní máš...
Ahoj, tak už to potkalo i mě. Udělal jsem kávu sobě i tchyni. Chtěl jsem jí něco ukázat na MacBooku a jak jsem ho otáčel směrem k ní, vylil jsem jí kávu. Většina kávy šla směrem na zem, ale pár kapek dopadlo dozadu na klávesnici. Bylo toho opravdu...
Poslední příspěvek
Ono to nejde uplne odhadnout.
Muze byt polita pulka desky, vycistis to a vsecko funguje.
Nebo mas stopy politi na jedinem integrovanem obvodu, vycistis - a nejde klavesnice,
protoze to je jeji radic.
známému minulý rok odešla základní deska na jeho notebooku Lenovo Y70-70 .
Sháněli jsme podobnou a našli pouze pro model Y50-70 .
Po zapojení všechno funguje až na klávesnici. Konektor pro FFC kabel je více vpravo a nelze jej zapojit....
Poslední příspěvek
Tak už nám přišly i 4pin FFC 1mm pitch 15cm kabely se spojkou. Opět se nám vše ještě podařilo vměstnat pod baterii a podsvícení kupodivu funguje :-) ! Takže FPC kabel od podsvícení klávesnice je skutečně kompatibilní s FFC :-) .