Mám problém se svým flash diskem. Při pokusu o vymazání nebo vložení dat, mi hlásí ,že na disk nelze zapisovat, neboť je chráněn proti zápisu. Odeberte ochranu proti zápisu svazku v jednotce \Device\Harddisk1\DR4.
Jak to mám ale udělat? Kde to najdu?? Flash disk je A-DATA, 512 Mb. Dík za pomoc!!!
Podívej se na disk zda to tam není "\Device\Harddisk1\DR4".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Hele já newim , ale všechny flash disky který sem měl mi to taky psaly a až po čase sem přišel na toho jak to udělat.Já mám na flash diskách on nebo off. Mazání nebo jakákoliv úprava dat mi de pouze když ho mám off. Jestli si ho můžeš vypnout tak to zkus.
Jo, některý flash disky mají takovou bezpečnostní pojistku proti ztrátě dat. Takovvý přepínač ON-OFF. Jenže to není můj případ. Ten můj Flash disk nemá žádný "čudlík" na přepínání. Nejde ani naformátovat, ani přepsat. Device\Harddisk1.... Jsem nikde nenašel. Takže mi je k ničemu.
v čem si to zkoušel zformátovat??? Teď sem si vzal mámy novou a píše jí to samí a v total commanderu sem to v pohodě zformátoval a teď to suprově maká !!!!
Je to : 512MB Rubber Disk USB 2.0 (RB15) od A-DATA. Stáhl jsem si i nějaký prográmek na formátování a ochranu dat z A-DATA stránek, ale je to k ničemu. Pořád je to chráněný proti přepsání.
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.