Tiskárna Canon LBP 3200 a Windows 7 64bit
-
- Pohlaví:
Tiskárna Canon LBP 3200 a Windows 7 64bit
Zdarec, nevěděl by někdo způsob jak tohle dát dohromady? Ovladače jsem našel jen na 32 bit. Díky.
Re: Tiskárna Canon LBP 3200 a Windows 7 64bit
Tady jsem něco našel: http://www.gmefile.net/drivers/file/183226.html Zkus to, bez záruky!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
hehe, to jsem taky našel. Jenže místo ovladače se stáhne jakýsi html. A vzhledem k situaci se neodvažuju na něj poklikat 

Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 09 říj 2012 17:46, celkem upraveno 1 x.
To je fakt, ale co když zkusíš dát aktualizaci ovladače a cestu k tomu .html souboru? Já bych to zkusil.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak asi fakt nepochodíš, protože podle dalších zdrojů ovladače pro tuto tiskárnu pro 64bit systémy snad vůbec neexistují. Mrzí mě to, hledal jsem, ale to je vše, co jsem našel. Ani se neptám, zda jsi zkoušel nějaké 32bitové ovladače, to bych Tě podceňoval.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hod sem ten html do code, me to nejde stahnout. Vzhledem k jeho velikosti prepokladam, ze tam bude info, ze 64b neni podporovan :( Tiskarna bohuzel pouziva proprietarni tiskovy jazyk.
//satam: pravym na nej, [Otevrit v programu, Poznamkovy blok] nebo [Upravit], Ctrl-A, Ctrl-C, na foru v editoru tlacitko Code, Ctrl-V, Odeslat.
//satam: pravym na nej, [Otevrit v programu, Poznamkovy blok] nebo [Upravit], Ctrl-A, Ctrl-C, na foru v editoru tlacitko Code, Ctrl-V, Odeslat.
Naposledy upravil(a) zeus dne 09 říj 2012 19:29, celkem upraveno 2 x.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Rád se naučím něco nového: Jak sem mám hodit ten html? Napiš mi nějaký návod, obratem je html tady.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen zvyraznim predchozi upravu.
pravym na nej, [Otevrit v programu, Poznamkovy blok] nebo [Upravit], Ctrl-A, Ctrl-C, na foru v editoru tlacitko Code, Ctrl-V, Odeslat.
Ale nic to nemeni na faktu, ze sam Canon podporu pro 64bit nepriznava.
pravym na nej, [Otevrit v programu, Poznamkovy blok] nebo [Upravit], Ctrl-A, Ctrl-C, na foru v editoru tlacitko Code, Ctrl-V, Odeslat.
Ale nic to nemeni na faktu, ze sam Canon podporu pro 64bit nepriznava.
Tak ho sem nehodím, neb nabídka Otevřít v programu, popř. Upravit se ve vyběhlém okně nenachází!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nerikej, ze si neporadis! Otevri Poznamkovy blok a html do nej pretahni mysi.
Tva nabidka je zvlastni - je pravda, ze W7 nema Upravit, ale jinak...
Tva nabidka je zvlastni - je pravda, ze W7 nema Upravit, ale jinak...
- Přílohy
-
- rclick.gif (22.03 KiB) Zobrazeno 1674 x
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7808
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2302
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
-
- 2
- 4863
-
od peta501
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4196
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 2
- 5516
-
od HelFix