Zdravím a pozdravuji,
prosím o pomoc s problémem týkajícím se ntb ASUS 1215N s NVidií ION.
Před časem se mi začalo sekat video v MPC, po více než ročním bezproblémovém provozu. Vzhledem k tomu, že jsem přehrávač instaloval jako součást balíku K-Lite codec pack, odinstaloval jsem celý balík a zkusil to s VLC. Výsledek se nijak nelišil od předchozího stavu. Trochu mě překvapilo, že windows media player zvládnul přehrát vše bez problémů. Smířil jsem se s novým stavem a nějaký čas s tím žil. Všimnul jsem si taky, že poklesl výkon ve hrách. Předtím šlo COD4 relativně plynule, dneska je nehratelné.
Nyní se objevil nový problém. Seká se už i video ve WMP a jako novinka i videa z youtube. Zpočátku, řekněme tak první 3-5 minut jede v poho, ale pak začne zadrhávat, až nakonec skončí na jednom obrazu. Zvuk jede dál, někdy plynule, někdy trhaně... Procesor při videu ukazuje 100% vytížení.
Všimnul jsem si, že noťas se teď celkem dost zahřívá i při normálním provozu - net, dokumenty. to před tím taky nedělal, naopak hřál minimálně. Blbě se do něj leze, abych ho vyčistil. Navíc je ještě v záruce.
Pátral jsem po netu kde by se podobný problém řešil, ale úspěšný jsem nebyl. Zpravidla stačilo aktualizovat ovladače, ale to u mě k ničemu nevede. Cca před 2 týdny jsem posílal log z HJT na viry.cz a mělo by být vše v cajku.
Děkuju za odpověď a za radu.
Hačuč
Ztráta výkonu NTB - nejspíš NVidia ION
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC do 18 000 Kč – WoW, PoE2?, běžná práce, stará sestava nejspíš odešla
od MoA285 » 25 kvě 2025 21:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5