Mikrofon nefunguje jak má.
Mikrofon nefunguje jak má.
Dobrý večer, mám takový problém. Poslední dobou z ničeho nic začal blbnout mikrofon a to tak, že když s někyým hovořím ať už na skypu nebo ts3, tak lidi slyší zvuky co se mi odehrávájí ve windows (hudba etc.) ale můj hlas jako by mikrofon neregistroval. Dřívě to jelo a pak z ničeho nic to takhle začlo blbnout, když jsem dnes ráno zkoušel odinstaloval ovladače (Realtek), tak sem restartoval PC a než jsem je stihl nainstalovat, tak si windows sám našel asi vše potřebné v tu chvíli mikrofon jel, ale jen na nějakou dobu, potom se to zase začlo chovat stejně, když jsem pak doinstaloval ty ovladače, tak to zase na chvíli jelo, ale zachovalo se to stejně. Jde o Windows 7, sluchátka speed link trition (ale ty s tím nejspíš nemají nic společného) a deska MSI B75MA-p45. Díky za každou odpověď.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mikrofon nefunguje jak má.
Podívej se, jak máš třeba ve skypu nastavený mikrofon
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Je tam jen na výběr jedna možnost. Dodal jsem i nastavení ve Windows a ovladačích, prostě teď to třeba jede, ale počítám, že za nějakou dobu to zas z ničeho nic přestane a pak už ani na mluvení nereaguje to vedle toho mikrofonu z windows a když někdo začne mluvit na skypu, tak se to hýbe.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se ještě na ten zakázaný Směšovač stereo, jestli to nějak neovlivňuje - povol ho a nastav ho.
Pak by ještě šlo půjčit si od někoho a zkusit PCI zvukovku, původní integrovanou v Biosu zakázat a zjistit, jak se to bude chovat. V případě, že na PCI zvukovku pojede normálně, je patrně vadná int. zvukovka na desce.
Pak by ještě šlo půjčit si od někoho a zkusit PCI zvukovku, původní integrovanou v Biosu zakázat a zjistit, jak se to bude chovat. V případě, že na PCI zvukovku pojede normálně, je patrně vadná int. zvukovka na desce.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2685
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 7
- 3478
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3209
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1672
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5671