Lidičky,
prosím Vás potřebuju poradit,
nemůžu vůbec vypnout počítač a už dvakrát jsem ho musela vypnout z elektriky, což se mi vůbec nelíbí, navíc mi to udělá divný zvuk, jako při startování a obrazovka mi skončí u odhlašování.. prostě se nechce vůbec vypnout a když ho pak zapnu, ukáže mi chybu, že jsem něco odinstalovala a to jest PcSync2.exe vůbec netuším, co by to mohlo být. Poradíte mi prosím vás? už jsem tento problém jednou měla s pc, že mi nešel vypnout, pak mi chlap nainstaloval úplně nový Windows a bylo to ok tak půl roku a teďka zase.. Vůbec nevím co s tím...
//pro vyšší přehlednost fóra je nutné nezakládat své problémy do problémů jiných. Byť by si byly sebepodobnější, téměř vždy jsou jejich příčiny zcela rozdílné. Proto jsem témata rozdělil.
//Karlos
potíže s vypínáním PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
doufám že ti pomohu
Tyto chybi jsou skoro známé každému.
¨Já jsem taky takový problém měl a bylo to ve vindou XP a neboli vyrem který ti to nepovolí tak přeinstalovat.
Zásadně nedoporučuji vyndavat ze síti odchází ti HDD, ramky, základní deska a procesor.
Nejlepší je držet na tlačítku s čim to zapínáš to se ti vypne a nic tam nehrozý.
Pokud i to ti nepujde tak bych si počítač vyčistil přepokládám že to umíš pokud ne tak servis.
Pokud to umíš a uděláš to a bude to dělat stále chyba je v zdrojovim připojení a nebo přepětí.
Můj počítač má na přepětí ochranu kterou jsem si udělal sám ale nechá se koupit za 500,-
Pokud to bude i takhle dělat tak servis
¨Já jsem taky takový problém měl a bylo to ve vindou XP a neboli vyrem který ti to nepovolí tak přeinstalovat.
Zásadně nedoporučuji vyndavat ze síti odchází ti HDD, ramky, základní deska a procesor.
Nejlepší je držet na tlačítku s čim to zapínáš to se ti vypne a nic tam nehrozý.
Pokud i to ti nepujde tak bych si počítač vyčistil přepokládám že to umíš pokud ne tak servis.
Pokud to umíš a uděláš to a bude to dělat stále chyba je v zdrojovim připojení a nebo přepětí.
Můj počítač má na přepětí ochranu kterou jsem si udělal sám ale nechá se koupit za 500,-
Pokud to bude i takhle dělat tak servis
Pokud si nevíte rady tak se koukně na stránky http://www.technixpl.xf.cz myslím si že tu je a nebo bude možnost se dozvědět vše co budete chtít vědět a nebo znát. rád vám i poradím pište na ltw@inmail.cz
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Srozumitelnost předchozího příspěvku je na hraně pochopitelnosti, takže přeložím. S nejvyšší pravděpodobností je na vině virová nákaza. Vypínání odpojením od sítě není tím nejlepším řešením, protože by mohly odejít komponenty počítače (já osobně tomu nevěřím, ale to není podstatné, jsou prameny, které uvádějí, že takto si lze něco odpálit, tak to možná bude pravda). Místo vypnutí "na hulváta" vytažením vidlice ze zdi, je lepší podržet startovací tlačítko po dobu cca 5 sekund, dokud se nevypne zdroj. Mechanické vyčištění nepomůže, ale není na škodu, nic tím nezkazíš. Přepětí je nesmysl a nikdy bych se nespoléhal na přepěťovou ochranu, kterou jsem si zbastlil sám (a to si troufám tvrdit, že jsem slušný elektronik). Zdrojem by to bylo s nejvyšší pravděpodobností jen v případě, že by se zdroj nevypl po 5sekundovém stisku tlačítka start. Zbývají nám tedy viry. A na ty jsou nejlepšími rádci, kolegové z příslušného oddělení tohoto fóra. Pokud se do toho odvážíš pustit, pak postupuj podle tohoto návodu a vlož sem log z HijackThis. Až to uděláš, přesunu ti toto téma do patřičné sekce, aby se ho kluci ujali.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 16:35:04, on 31.10.2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe
C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\Application Launcher\Application Launcher.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe
C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Picasa2\PicasaMediaDetector.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
C:\Program Files\Common Files\InterVideo\RegMgr\iviRegMgr.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\CyberLink\Shared files\RichVideo.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\Common Files\Teleca Shared\Generic.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\HiJackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://google.icq.com/search/search_frame.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://google.icq.com
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://seznam.cz/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [LanguageShortcut] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\Language\Language.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [PinnacleDriverCheck] C:\WINDOWS\system32\\PSDrvCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe" -scheduler
O4 - HKLM\..\Run: [Sony Ericsson PC Suite] "C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\Application Launcher\Application Launcher.exe" /startoptions
O4 - HKLM\..\Run: [!AVG Anti-Spyware] "C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe" /minimized
O4 - HKLM\..\Run: [ICQ Lite] "C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe" -minimize
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Picasa Media Detector] C:\Program Files\Picasa2\PicasaMediaDetector.exe
O4 - HKCU\..\Run: [PcSync] C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog
O4 - HKCU\..\Run: [Orb] "C:\Program Files\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" /background
O4 - HKCU\..\RunOnce: [ICQ Lite] C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1150\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: IviRegMgr - InterVideo - C:\Program Files\Common Files\InterVideo\RegMgr\iviRegMgr.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: Cyberlink RichVideo Service(CRVS) (RichVideo) - Unknown owner - C:\Program Files\CyberLink\Shared files\RichVideo.exe
--
End of file - 5588 bytes
Scan saved at 16:35:04, on 31.10.2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe
C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\Application Launcher\Application Launcher.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe
C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Picasa2\PicasaMediaDetector.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
C:\Program Files\Common Files\InterVideo\RegMgr\iviRegMgr.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\CyberLink\Shared files\RichVideo.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\Common Files\Teleca Shared\Generic.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Documents and Settings\Admin\Plocha\HiJackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://google.icq.com/search/search_frame.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://google.icq.com
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://seznam.cz/
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [LanguageShortcut] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\Language\Language.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [PinnacleDriverCheck] C:\WINDOWS\system32\\PSDrvCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe" -scheduler
O4 - HKLM\..\Run: [Sony Ericsson PC Suite] "C:\Program Files\Sony Ericsson\Mobile2\Application Launcher\Application Launcher.exe" /startoptions
O4 - HKLM\..\Run: [!AVG Anti-Spyware] "C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\avgas.exe" /minimized
O4 - HKLM\..\Run: [ICQ Lite] "C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe" -minimize
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Picasa Media Detector] C:\Program Files\Picasa2\PicasaMediaDetector.exe
O4 - HKCU\..\Run: [PcSync] C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog
O4 - HKCU\..\Run: [Orb] "C:\Program Files\Winamp Remote\bin\OrbTray.exe" /background
O4 - HKCU\..\RunOnce: [ICQ Lite] C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1150\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: IviRegMgr - InterVideo - C:\Program Files\Common Files\InterVideo\RegMgr\iviRegMgr.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: Cyberlink RichVideo Service(CRVS) (RichVideo) - Unknown owner - C:\Program Files\CyberLink\Shared files\RichVideo.exe
--
End of file - 5588 bytes
:-)
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
log je v pořádku.
pro lepší zabezpečení bych nainstaloval firewall
vyber si tady,doporučuju ZoneAlarm nebo Comodo
toto PcSync2.exe patří tomuto http://www.nokia.cz/A4446216
pro lepší zabezpečení bych nainstaloval firewall
vyber si tady,doporučuju ZoneAlarm nebo Comodo
toto PcSync2.exe patří tomuto http://www.nokia.cz/A4446216
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo děkuju moc.. tady jsou asi samí počítačový experti, pže pro mě je to jen změť nějakých kódů. strašně moc díky, ale teďka mám další problém, vůbec mi nejde hlasitost.. nechápu, jak jsem to mohla smazat, ale program co mi nits neříká, tag ten mažu a nějak sem smazala asi aji hlasitost.. nevíte co s tím? určo víte a jinak děkuju moc, teďka za pomoc..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tedy, že má někdo viry v PC chápu, ale podezírat, že výry, je na mne trochu moc. Doporučuji věnovat se více pravopisu, nebo si alespoň nainstalovat kontrolu pravopisu (to nepatří tazatelce).Ale k věci. Mám dojem, že místo řádného odinstalování nežádoucího programu, tazatelka používá jen smazání, což je příčinou zaneřáděného registru, Windows, ale i disku. Doporučuji úklid za pomocí programů Ccleaner a Regcleaneru a kontrolu alespoň systémového disku. Podívej se do - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení, případně oprav nastavení a otestuj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No to už jsem zkoušela, bohužel, jenomže jak jsem tam vjela.. tak sem mi ukázala normálně kolonka a bohužel to bylo všechno, že s tím nejde nic dělat, myslím takový zašedlý.. absolutně netuším co s tím. ale na pravopis kašli, ikdyž není někdy na škodu. a to mi je jenom 17
jo to máš pravdu, že tady mám asi pěknej binec v tom pc, ale teďka nevím co s tou hlasitostí, když si nemůžu nic pustit.. a počítač stále nejde vypnout...
jo to máš pravdu, že tady mám asi pěknej binec v tom pc, ale teďka nevím co s tou hlasitostí, když si nemůžu nic pustit.. a počítač stále nejde vypnout...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do správce zařízení, zda tam není otazník, nebo vykřičník. Jinak ve Zvuky a zvuková zařízení není jen jedna kolonka, ale vícero nastavení. Mimo jiné i nastavení hlasitosti jednotlivých zařízení, i možnost zobrazení ikony nastavení zvuku v panelu dole napravo (snadné spuštění).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
pořád já...
A jestli vám pomůže tak mi počítač hlásí,když si chcu pustit písničku ve winampu todle:
Bad DirectSound driver. Pls install proper drivers or select another device in configuration
Error code: 88780078
Jsem fakt na pc blbá, tak jestli můžete pomozte:D jinak zatím děkuju za vaše rady.. a když zapnu pc hlásí to:
něco ve smyslu, že musí prohledat nebo vyčistit složku FAT32 a stihla jsem nějaký sériový číslo jen 3FF dál sem to nestihla, jelikož už se to dodělalo...
Bad DirectSound driver. Pls install proper drivers or select another device in configuration
Error code: 88780078
Jsem fakt na pc blbá, tak jestli můžete pomozte:D jinak zatím děkuju za vaše rady.. a když zapnu pc hlásí to:
něco ve smyslu, že musí prohledat nebo vyčistit složku FAT32 a stihla jsem nějaký sériový číslo jen 3FF dál sem to nestihla, jelikož už se to dodělalo...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak hlásí chybu ovladače zvuku - mrkni do Správce zařízení, zda tam není vykřičník nebo otazník a případně nainstaluj ovladač zvukové karty. Tu druhou hlášku je třeba upřesnit, ale možná hlásí poškození tabulky FAT disku "D" a proto se asi na něj nemůžeš dostat.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
martineeeckoo, nikdy jsem neměl rád poznámky typu: "... jsem na to blbá.", nebo: "Jsem lama." (i když ta skutečná lama je opravdu až neskutečně blbá). Každý umí, nebo zná něco jiného. Byla by tu neuvěřitelná nuda, kdyby všichni uměli všechno, všichni byli dokonalí, krásní, chytří... Včera jsem nějaké tvé kolegyni psal, že já se pro změnu nikdy nenaučím vařit houskové knedlíky, poctivě, jako je dělala babička, ne z pytlíku (o ten se bojím:wink:). Je fajn, že jsi "odvážná školačka" a jdeš do toho, znám řadu holek, pro které je počítač sprostým slovem a představa, že by měly odvirovat (dle některých jedinců odvyrovat) systém, rovná se porodu osmnáctikilového dítěte se školní brašnou na zádech, které navíc sedí na tříkolce
Ale ke tvému problému. Asi by nebylo od věci, začít přemýšlet o nejzasším možném řešení. Tím by bylo zazálohování důležitých a kompromitujících materiálů a reinstal systému. K tomuto řešení se uchyluji jen velmi nerad, ale asi by vážně nebylo od věci, začít od začátku a od nového začátku si zavést pravidla v ukládání/mazání dat, instalaci/odinstalaci programů...

Ale ke tvému problému. Asi by nebylo od věci, začít přemýšlet o nejzasším možném řešení. Tím by bylo zazálohování důležitých a kompromitujících materiálů a reinstal systému. K tomuto řešení se uchyluji jen velmi nerad, ale asi by vážně nebylo od věci, začít od začátku a od nového začátku si zavést pravidla v ukládání/mazání dat, instalaci/odinstalaci programů...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)