Problémy při načítání stránek II. Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Problémy při načítání stránek II.  Vyřešeno

Příspěvekod zlobyl » 21 čer 2008 15:14

No ale tohle má na starosti autorun. :dontgetit:

Můžeš se ještě podívat v Tomto počítači na mechaniku pravým-Vlastnosti-Přehrát automaticky a v rozevíracím seznamu vybrat Film na disku DVD a tam si nastav vše potřebné. :bigups:

Jinak si osbně myslím, že pokud je mechanika při vypnutí PC v klidu (tj. médium se vůbec netočí), tak jí to neškodí.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Reklama
Yan.Sean
nováček
Stav:

Re: Problémy při načítání stránek II.

Příspěvekod Yan.Sean » 22 čer 2008 16:53

A já myslel, že autorun je jen automatické otevření okna mechaniky, po vložení nosiče :oops: :blush:.
Ale to je už jedno, ten autorun jsem spravil podle návodu a vypalvačce stačilo, když jsem snížil rychlost zápisu na disk- na to jsem přišel náhodou, když jsem se hrabal ve vlastnostech mechaniky, jak jsi mi poradil.
Díky moc :D .

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 23 čer 2008 00:17

Nemáš zač. :D
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

slatored
nováček
Stav:

Příspěvekod slatored » 20 srp 2008 13:19

Vím, že to sem nepatří, tak jen krátce: Já jsem zase mnohokrát četl, že se tam zase to CD má nechat, aby se neprášilo na čočku laseru. Já ho tam tedy nechávám i ve stolním přehrávači.

Zpět na “HiJackThis”