Critical Error ve windows 2

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

propi
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Critical Error ve windows 2

Příspěvekod propi » 01 srp 2008 16:14

a jeste chci smazat jednu slozku tak mi to pise Chyba dat (cyklická redundantní...) nws co s tim ??? je to bycha v PC nebo na Kartě ?

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 03 srp 2008 14:50

Musíš vypnout Self protection v Avastu, jinak se změny neprovedou!

Stáhni si soubor co je v příloze. Přejmenuj příponu souboru ze zip (fixava.zip) na reg (fixava.reg) a použij ho.
Pak už máš dvě možnosti. Nastavit si ručně příslušnou hodnotu pro avast v registru, nebo odinstalovat a nainstalovat znovu avast.

Ohledně té složky co chceš smazat, kde přesně ji máš? Zkus provést kontrolu povrchu daného média kde ho máš.
Přílohy
fixava.zip
(173 bajtů) Staženo 11 x
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

jimmy3
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jimmy3 » 03 srp 2008 15:38

a máš ji v nabídce start-všechny programy?jestli jo tak to otevři a mělo by tam být unistall
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10

CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10

propi
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod propi » 04 srp 2008 20:25

mam ji na karte Memory Stick Pro Duo ... ale ta karta mi stejne nejde nwm proc , ale kdyz tam chci nakopirovat naky soubory nebo slozky tak mi to pise chyby ... nwm proc ta karta nejde ...

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 05 srp 2008 19:52

Přesně nevím o jakou kartu jde, ale zkus se mrknou jestli ji nemáš zamknutou. Případně se pak zkus poptat v hardware sekci.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Zpět na “HiJackThis”