nic špatného nevidím. použij superantispyware.
také zkus použít Dial-a-fix http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=24295
Reinstall System Restore - Reinstaluje službu zajišťující Nástroj Obnovení systému (případná potřeba instalačního media Windows).
Prosím o kontrolu - niečo ma spomaľuje. Vyřešeno
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu - niečo ma spomaľuje.
OK. Skúsim to a dám vedieť ale až zajtra. Teraz už musím do práce. Dík a pekný deň.

K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím. SuperAntispyware mi našiel iba nejaké cookies, ktoré bežne zachytí Spyware Terminátor pri svojej kontrole . Inak ten Reinstall System Restore vyriešil tu nefunkčnú obnovu, už som ju aj odskúšal a všetko OK. Jednotlivé apl. bežia zdá sa normálne až na ten štart winov. Ten je pomalší ako býval. Ak si pri štarte kliknem na svoje konto tak mu to chvíľu trvá než mi nahodí okno pre vloženie hesla, a keď ho začnem písať tak mi tie znaky zobrazí až po chvíli. Nikdy mi to takto nešlo a taktiež po zadaní hesla mi načítava osobné nastavenia oveľa dlhšie ako predtým. Takže, keď je všetko OK, budem si na to musieť zvyknúť
Preto ďakujem za tvoju snahu a ak by sa to ešte viac zhoršilo tak sa ozvem.
Ešte raz dík. Ahoj

Preto ďakujem za tvoju snahu a ak by sa to ešte viac zhoršilo tak sa ozvem.

Ešte raz dík. Ahoj
K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
PO takto důkladném čištění bych pro zrychlení systému doporučil defragmentaci systémového disku.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontrolu - niečo ma spomaľuje. Vyřešeno
Tak som spravil aj tú defragmentáciu a mám pocit že sa to zlepšilo
Ešte raz vám všetkým ďakujem.