Fixnite:
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://softwarereferral.com/jump.php?wm ... Ojg5&lid=2
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [] (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [] (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [] (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [] (User 'Default user')
Doinstalujte firewall.
VIRUS ALERT!
Re: VIRUS ALERT!
Moja nová kniha >> Kniha <<
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: ► CyberSecurity UNIT ◄
----
Bezpečnostná autorita fóra viry.cz ► Certifikát ◄
----
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
---
Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: ► CyberSecurity UNIT ◄
----
Bezpečnostná autorita fóra viry.cz ► Certifikát ◄
----
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jdi přes Start -> Spustit... a napiš do okna tento příkaz označený modře ComboFix /u a dej Ok.
- mezi ComboFix a /u musí být mezera
- počkej až proběhne, bude tě o tom informovat.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Máš tam dva antiviry Avast s Nortona, tak jeden z nich odinstaluj. Pokud by jsi odinstalovala Nortona, tak si tam doinstaluj firewall. Jinak není potřeba.
- mezi ComboFix a /u musí být mezera
- počkej až proběhne, bude tě o tom informovat.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Máš tam dva antiviry Avast s Nortona, tak jeden z nich odinstaluj. Pokud by jsi odinstalovala Nortona, tak si tam doinstaluj firewall. Jinak není potřeba.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
tak ted bych prosila vysvetlivky(fixnite???) protoze tomu co mam udelat vubec nerozumim a ten odkaz mi nefunguje(stranka nenalezena)
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť znovu HijackThis a zaškrtni v něm čtverečky před těmito řádky:
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://softwarereferral.com/jump.php?wm ... Ojg5&lid=2
po zaškrtnutí klikni na tlačítko Fix Checked
Jinak podrobnější postup jak fixnout uvedené položky najdeš v návodu na použití HJT co byl dán na začátku tohoto tématu.
po zaškrtnutí klikni na tlačítko Fix Checked
Jinak podrobnější postup jak fixnout uvedené položky najdeš v návodu na použití HJT co byl dán na začátku tohoto tématu.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Hotovo a co dal?
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi udělala vše co bylo napsané a nemáš žádné další problémy, tak by to bylo vše.