PC totálně K.O.-prosím o kontrolu logu
Re: PC totálně K.O.-prosím o kontrolu logu
o.k. ten hdd zkusím tedy projet, Mozillu Firefox přeinstaluji,no šlo mi o to ať nepříjdu o záložky v ní, no ale našel jsem si tady na foru nějaké rady jak záložky zazálohovat, no a že používám nějaký chrome prohlížeč, tak tak až PC nerozumím,prostě jsem si myslel že používám mozillu firefox a že ta je dobrá.
CPU AMD Athlon X4 740 Quad Core Procesor 3,2Ghz, 4GB RAM, GPU NVIDIA GeForce GT 630, Windows 7
Takže bohužel PC zase začalo zlobit,některé programy jsem musel přeinstalovat,protože nešly,no a dnes mi ani nenaběhl windows, a píše mi to že uvedený soubor system32\config\system je bud poškozen nebo nebyl nalezen,co teď? Mě už napadá jen zformátovat disk a znovu nainstalovat windows.
CPU AMD Athlon X4 740 Quad Core Procesor 3,2Ghz, 4GB RAM, GPU NVIDIA GeForce GT 630, Windows 7
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus toto:
http://support.microsoft.com/kb/307545/cs
Dělal jsi kontrolu HDD utilitou od výrobce? Najdeš na netu,stáhneš a vypálíš, zapneš Boot z CD a prozkoušíš disk.Je to mimo win.Vypadá to na něj.
Možná by to chtělo jiný HDD , dát na něj win a pak pomocí programu na záchranu dat z poškozeného disku dostat co nejvíce dat do nového HDD.
http://support.microsoft.com/kb/307545/cs
Dělal jsi kontrolu HDD utilitou od výrobce? Najdeš na netu,stáhneš a vypálíš, zapneš Boot z CD a prozkoušíš disk.Je to mimo win.Vypadá to na něj.
Možná by to chtělo jiný HDD , dát na něj win a pak pomocí programu na záchranu dat z poškozeného disku dostat co nejvíce dat do nového HDD.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
HDD jsem ještě nestihl projet,stáhl jsem program checkdisk, stačí ho tedy projet tímto programem? no a jelikož se mi něco podobného stalo asi před 2 roky tak mám v extérním boxu starý Hdd který byl původně v PC a na něm nainstalován windows, takže data zachráním.Zatím dík za odpověď, jdu s tím tedy něco udělat.