Prosim o kontrolu logu
Re: Prosim o kontrolu logu
udělal mi to kdysi od té doby jsem ho nepoužil ani nevim jak se to stalo :-),ale prostě mi zmrazil celou plochu a nic nešlo...no jo to jsem byl docela vyvedený zmíry když jsem skoušel jiny antivyry a hle najednou to šlo v poho.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Použití konzoly pro zotavení systému Windows XP:
Konzola pro zotavení systému Windows XP umožňuje:
používat, kopírovat, přejmenovávat nebo nahrazovat soubory a složky operačního systému;
povolovat nebo zakazovat spouštění služeb a zařízení při dalším spuštění počítače;
opravit spouštěcí sektor systému souborů nebo hlavní spouštěcí záznam (MBR);
vytvářet a opravovat oddíly na discích.
Konzola pro zotavení se používá takto:
Vložte disk CD-ROM se systémem Windows XP do jednotky CD-ROM a restartujte počítač.
Ve zobrazené nabídce klepněte na možnost Instalovat systém Windows XP.
Stisknutím klávesy R vyberte možnost opravy vybrané instalace systému Windows.
Při použití konzoly pro zotavení budete vyzváni k zadání hesla k účtu Administrator. Jestliže třikrát zadáte nesprávné heslo, bude konzola pro zotavení ukončena. Je-li databáze s informacemi o uživatelských účtech v počítači poškozena nebo chybí-li, nebude možné konzolu pro zotavení použít.
Po zadání hesla a spuštění konzoly pro zotavení restartujte počítač zadáním příkazu exit. Konzola pro zotavení má některá další omezení. Další informace najdete v databázi Microsoft Knowledge Base v článku 314058, který konzolu pro zotavení systému Windows XP popisuje podrobněji.
Konzola pro zotavení systému Windows XP umožňuje:
používat, kopírovat, přejmenovávat nebo nahrazovat soubory a složky operačního systému;
povolovat nebo zakazovat spouštění služeb a zařízení při dalším spuštění počítače;
opravit spouštěcí sektor systému souborů nebo hlavní spouštěcí záznam (MBR);
vytvářet a opravovat oddíly na discích.
Konzola pro zotavení se používá takto:
Vložte disk CD-ROM se systémem Windows XP do jednotky CD-ROM a restartujte počítač.
Ve zobrazené nabídce klepněte na možnost Instalovat systém Windows XP.
Stisknutím klávesy R vyberte možnost opravy vybrané instalace systému Windows.
Při použití konzoly pro zotavení budete vyzváni k zadání hesla k účtu Administrator. Jestliže třikrát zadáte nesprávné heslo, bude konzola pro zotavení ukončena. Je-li databáze s informacemi o uživatelských účtech v počítači poškozena nebo chybí-li, nebude možné konzolu pro zotavení použít.
Po zadání hesla a spuštění konzoly pro zotavení restartujte počítač zadáním příkazu exit. Konzola pro zotavení má některá další omezení. Další informace najdete v databázi Microsoft Knowledge Base v článku 314058, který konzolu pro zotavení systému Windows XP popisuje podrobněji.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
děkuji pěkně
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš zač.. moc jsem Ti nepomohl , ale jak popisuješ NOD32 , že se Ti to zmrazilo, , v normálním režimu je daleko větší zatížení procesoru a ostatních komponentů, mohl bys vyzkoušet i jiný ( silnější ) zdroj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
to ano,ale to jsem měl starší počítač...a když jsem chtěl chtěl inovovat windows tak mi to napsalo "soubor azk98nv3.sys nebyl nalezen" nedaří se mi ho tam někde sehnat na inst. z cd nejde.
zjistil jsem,že mi vyhazuje další a další chyby..nedaří se mi inovace systemu
zjistil jsem,že mi vyhazuje další a další chyby..nedaří se mi inovace systemu
Naposledy upravil(a) hllava dne 31 led 2009 19:50, celkem upraveno 1 x.
a s tou konzoli s klávesou R se mi nedaří zprovoznit...netušim jak to udělat..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Koukni ještě sem:
http://support.microsoft.com/kb/314058/cs
http://support.microsoft.com/kb/314058/cs
koukal a nějak nevim jak správně použít konzoli,potřeboval bych jenom kdyby tam bylo napsano pro obnovení systému nebo pro kopírování souboru zadejte toto a je to...
musim se nad tim zamyslet je tam toho hodně.

Tak jsem to dokázal ne přes konzoli,ale přeinstaloval jsem winXP jelikož jsem neměl nějaky dokumenty,ale stejně děkuji počítač je rychlejší moc děkuji.:-)