lsass.exe - nejde internet

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

vedras
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

lsass.exe - nejde internet

Příspěvekod vedras » 25 led 2009 14:14

Zdravím, mám stejnej problém, akorát s tím rozdílem, že tohle řešení mi nepomůže :-(

Log z hijackthis je podobnej, ale v process manageru nenajdu c:\windows\config\lsass.exe. Je tam pouze c:\windows\system32\lsass.exe a to mi vypnout nejde....

A jako by toho nebylo málo, tak mi nejde spustit killbox. Už mě to docela štve, protože mi to dělá docela bordel v PC

//Téma rozděleno. Příště si založ vlastní téma, i kdyby jsi měl stejný problém jako byl v tématu, kam jsi vložil tento svůj problém.
Ten log z HJT sem vlož.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: lsass.exe - nejde internet

Příspěvekod Pic » 25 led 2009 17:11

Pokud problém přetrvává, tak sem vlož log z HijackThis. Jinak v soubor lsass.exe má správně být jen ve složce Windows system32 a ne jinde. Šmejd je LSASS.exe.
Edit: Opraveno, nevím na co jsem myslel, když jsem tam napsal to i!?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 25 led 2009 18:38

Jen to krapet upravím. L(l) je v pořádku. Pokud by tam bylo I(i) tak ne. To malé l v názvu může být krapet matoucí s i.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Quodor
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Quodor » 11 bře 2009 19:47

Při startu mi comp hází chybu, že nenašel lsass.exe a po odkliknutí restart. A pořád dokola. Přitom jsem našel lsass.exe v system32 a druhej úplně stejnej taky v system32/dllcache. Tak co to po mně vlastně chce?

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 11 bře 2009 19:51

možna "zmizla" cesta k tomu lssas.exe v registru...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 11 bře 2009 19:56

čtěte pravidla této sekce :evil:

zkus použít poslední body obnovy nebo pokud se ti podaří, tak vytvoř log z HijackThis (návod v podpise)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “HiJackThis”