lsass.exe - nejde internet

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
vedras
nováček

lsass.exe - nejde internet

Příspěvek od vedras »

Zdravím, mám stejnej problém, akorát s tím rozdílem, že tohle řešení mi nepomůže :-(

Log z hijackthis je podobnej, ale v process manageru nenajdu c:\windows\config\lsass.exe. Je tam pouze c:\windows\system32\lsass.exe a to mi vypnout nejde....

A jako by toho nebylo málo, tak mi nejde spustit killbox. Už mě to docela štve, protože mi to dělá docela bordel v PC

//Téma rozděleno. Příště si založ vlastní téma, i kdyby jsi měl stejný problém jako byl v tématu, kam jsi vložil tento svůj problém.
Ten log z HJT sem vlož.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: lsass.exe - nejde internet

Příspěvek od Pic »

Pokud problém přetrvává, tak sem vlož log z HijackThis. Jinak v soubor lsass.exe má správně být jen ve složce Windows system32 a ne jinde. Šmejd je LSASS.exe.
Edit: Opraveno, nevím na co jsem myslel, když jsem tam napsal to i!?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
fredik
člen Security týmu

Příspěvek od fredik »

Jen to krapet upravím. L(l) je v pořádku. Pokud by tam bylo I(i) tak ne. To malé l v názvu může být krapet matoucí s i.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Quodor
nováček

Příspěvek od Quodor »

Při startu mi comp hází chybu, že nenašel lsass.exe a po odkliknutí restart. A pořád dokola. Přitom jsem našel lsass.exe v system32 a druhej úplně stejnej taky v system32/dllcache. Tak co to po mně vlastně chce?
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6

Příspěvek od alenka_v_říši_divů »

možna "zmizla" cesta k tomu lssas.exe v registru...
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

čtěte pravidla této sekce :evil:

zkus použít poslední body obnovy nebo pokud se ti podaří, tak vytvoř log z HijackThis (návod v podpise)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „HiJackThis“