Prosím o kontrolu

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

maramarek
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Prosím o kontrolu

Příspěvekod maramarek » 16 čer 2010 21:56

Test proběhl OK, zvukova už taky hraje, ale nejdou midi zvuky :-)
Scanning Report
Wednesday, June 16, 2010 21:45:33 - 21:51:16

Computer name: MP-51BUJOF2UN85
Scanning type: Quick scan
Target: System
No malware found
Statistics
Scanned:

* Files: 2901
* System: 2901
* Not scanned: 0

Actions:

* Disinfected: 0
* Renamed: 0
* Deleted: 0
* Not cleaned: 0
* Submitted: 0

Options
Scanning engines:

Copyright © 1998-2009 Product support | Send virus sample to F-Secure
F-Secure assumes no responsibility for material created or published by third parties that F-Secure World Wide Web pages have a link to. Unless you have clearly stated otherwise, by submitting material to any of our servers, for example by E-mail or via our F-Secure's CGI E-mail, you agree that the material you make available may be published in the F-Secure World Wide Pages or hard-copy publications. You will reach F-Secure public web site by clicking on underlined links. While doing this, your access will be logged to our private access statistics with your domain name. This information will not be given to any third party. You agree not to take action against us in relation to material that you submit. Unless you have clearly stated otherwise, by submitting material you warrant that F-Secure may incorporate any concepts described in it in the F-Secure products/publications without liability.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 16 čer 2010 22:20

takže na viry by měl být comp čistý..

ale nejdou midi zvuky-- máš nainstalované banky? měly by se nahrávat se zvukovkou , nebo spec. programem.

Taky v jakém programu, máš nastavené MIDI IO?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

maramarek
nováček
Stav:

Příspěvekod maramarek » 18 čer 2010 09:26

Všechno mám tak jak to má být a jak to bylo (když to chodilo), Zkusím si ještě půjčit jinou zvukovku. A pak mě napadlo, když jsem byl v tom BIOSu: Co zkusit optimální nastavení hardwaru, jeto blbost?
Díky

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 18 čer 2010 10:08

No na MIDI by to nemělo být vliv, ale zkusit to můžeš. Jediný vliv by mělo připojení nástroje MIDI do pC přes port (IEEE1394?).Vyzkoušej tu zvukovku , nainstaluj i celý doprovodný program.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”