[HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\RemoteAdminSettings]
"RemoteAddresses"= 192.168.100.38/255.255.255.255
"Enabled"= 1 (0x1)
Používáš Router?
192.168.100.38 znáš tu adresu , nastavoval si jí v routeru?
Stáhni si OTL
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt
Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.
log HJT - prosím o kontrolu Vyřešeno
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: log HJT - prosím o kontrolu
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: log HJT - prosím o kontrolu Vyřešeno
192.168.100.xx to vypadá jako nějaký router nebo modem. Je to možný. Počítač nemám nový tak to může být po předchozím majiteli.
Jinak díky za ochotu. Už se to vyjasnilo. Zavolal jsem poskytovateli, on přijel, vyměnil mi modem a je to ok. Alespoň jusem si zase jednou trochu pročistil PC.
Jinak díky za ochotu. Už se to vyjasnilo. Zavolal jsem poskytovateli, on přijel, vyměnil mi modem a je to ok. Alespoň jusem si zase jednou trochu pročistil PC.