Potřebuju vrátit jeden log co jsem smazal

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 05 úno 2007 15:41

Pro jistotu si stáhni z netu program Mwav.exe a po jeho spuštění dej nejprve Update a po aktualizaci "Scan & Clean". Pak sleduj kolik prevítů najde a odstraní.
K dotazu bod 1 - pravděpodobně máš nastaven nesprávný protokol pro připojení k Serveru. Zkus nastavit SSL2 a 3 v - Ovládací panely - Možnosti internetu - záložka Upřesnit a zaškrtnout okénka "používat protokol 2 a 3.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Reklama
michal23
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod michal23 » 05 úno 2007 16:45

tak za prvé jak jsi psal že první muj dotaz je zde : http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10853&highlight=
tak jak je tam napsany toto nech zkontrolovat na http://www.virustotal.com/flash/index_en.html tak ja sem nevedel jak se to kontroluje tak sem to vsechno fixnul. ( jejda to sem asi udelal blbe že ?) za 2) moje rychlost pripojeni je 11 Mbps za 3) nemužu najit naq stazeni to Mwav.exe a kdyz to nandu tak mi nende stahnout za 4) to nastavení SSL2 a 3 jsem zkontroloval a je to v poradku takže ja si myslim že chyba je bud v tom Winu a nebo to že jsem to nezkontroloval a smazal ??!! tak co mi poradite Dík

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 05 úno 2007 22:34

Takže Mwav.exe je ke stažení zde: http://www.download3k.com/MicroWorld-An ... av.exe.htm
Jsou tam 4 možnosti stažení.
Takže vlastně nevím co jsi vše zlikvidoval. Možná, že jsi zlikvidoval i potřebný soubor a proto ty problémy.Tento soubor gwquvw.dll je skutečně prevít, tak jsi jej mohl smazat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 05 úno 2007 22:44

Jestli si fixnul v HJT to co napsal Baron Prášil:
O2 - BHO: (no name) - {67982BB7-0F95-44C5-92DC-E3AF3DC19D6D} - C:\Program Files\Video ActiveX Object\isaddon.dll (file missing)
O20 - Winlogon Notify: conmgr - conmgr32.dll (file missing)
O20 - Winlogon Notify: sysshtic - C:\WINDOWS\system32\sysshtic.dll (file missing)
+ to co jsi měl otestovat na VirusTotal
O21 - SSODL: carbinyl - {8d8c2387-7f80-4022-9be6-43630a969558} - C:\WINDOWS\system32\gwquvw.dll

tak si nic co by ti mohlo způsobit problémy neudělal protože ten soubor co jsi měl otestovat patří k Antivermis což je potvora. Ty další dvě položky O20 jsou pozůstatky po nákaze Warezov/Stration.

Kdyby jsi někdy příště potřeboval něco otestovat na VirusTotall tak návod na to najdeš zde:

michal23
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod michal23 » 08 úno 2007 12:26

No ten soubor mwaw.exe tam neni to za prve a za druhe myslite že když jsi preinstaluju Windows tak se to spraví ???? díky za odpoved

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 08 úno 2007 12:31

Odkaz na stažení Mwav najdeš zde:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 08 úno 2007 12:56

Tady je Mwav.exe ke stažení: http://www.mwti.net/products/mwav/mwav.asp

Zpět na “HiJackThis”