Po viru zmatek

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

danty
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod danty » 11 úno 2007 13:01

Rommel píše:Hele nemusi byt problem v mechanice muze se jednat o to ze to udelalo paseku v registrech!:)
hele muj postup po zjisteni viru je zalohovat nezbytne dulezite veci a format ja vim ze je to drasticke ale po nove istalaci mam jistotu a vse facha ten vir ti neco bloknul treba v registrech nebo nekterych souborech a pokud dobre nerozumis registrum je lepsi se do nich nebabarat tod ma rada!.) je trosku silena ale osvecenna!:)
V registrech se opravdu nevyznám.Vir mi vymazal pomalu půlku woken a nebýt Winxp managera byl bych v pasti úplně.Hodně mi pomohl-prakticky znova nakopl wokna,ale přesto to ještě nejni ono.Je mi jasný,že to nenahradí plnohodnotně wokna,ale jako zachránce je super.Jen by se hodilo,kdyby byla čeština nebo někdo poradil detailnější funkce,který by mi mohli ještě pomoc s případnou doinstalací mých problémů.Ten prográmek má obrovský potenciál.

Reklama
Rommel
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rommel » 11 úno 2007 13:29

no to je sic mozne ten ja neznam a ani nepouzivam ja ti nevim cim by to bylo jestli to jde opravit tak ja ale nevim jak!:) kazdopadne az to bude uplne v poho udelej si zalohu registru at si je tam muzes dat popripade ze se zase neco poroucha!:)
Lepší vládnout v Pekle neš sloužit v Nebi!

Rommel
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rommel » 11 úno 2007 13:31

mimochodem ja nemam rad nic od microsoftaku vsechno mam moc chyb a spousty jejich programku co te spehuj viz v xpckach alexa!:)

danty
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod danty » 11 úno 2007 13:40

Rommel píše:mimochodem ja nemam rad nic od microsoftaku vsechno mam moc chyb a spousty jejich programku co te spehuj viz v xpckach alexa!:)
Plně souhlasim.Nainstaloval jsem si Kerio a nepřestal sem se divit co všechno se pokoušelo utéct ven.Příkladem WMP se pokoušel po každym spuštění informovat mrkvosoft co si pouštim apod. :evil:

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 11 úno 2007 14:48

Všiml jsem si že tam máš Nero 7. Ta má i vsobě antivir.ale čí nevím. Každopádně bych Nero 7 odinstaloval. Mě včera udělalo to samé,vypálilo jedno cd ale na cd nic není,na originálech mi hlásí,že soubory k přehrání nenalezl. Odinstaloval jsem to,nainstaloval Nero 5 zpátky a vše fachčí. Zkus tedy vyměnit Nero 7 za něco jiného,mohlo by to zmizet
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

danty
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod danty » 11 úno 2007 14:59

Damned píše:Všiml jsem si že tam máš Nero 7. Ta má i vsobě antivir.ale čí nevím. Každopádně bych Nero 7 odinstaloval. Mě včera udělalo to samé,vypálilo jedno cd ale na cd nic není,na originálech mi hlásí,že soubory k přehrání nenalezl. Odinstaloval jsem to,nainstaloval Nero 5 zpátky a vše fachčí. Zkus tedy vyměnit Nero 7 za něco jiného,mohlo by to zmizet
Vyzkoušíme - uvidíme

Rommel
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rommel » 11 úno 2007 17:08

no to vis hold ja pouzivam asi 3 xp antispy a keria mam taky!:)
este planuju ze si udelam orezanou verzi xpecek bez exploreru a podobnych blbosti!:)

danty
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod danty » 11 úno 2007 17:20

Nero odinst.všechny stopy po N vymazány,registry čistý a srovnaný-výsledek stejný.N nemá na toto vliv.Ani jsem s nim defakto nikdy problémy neměl. :x

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 11 úno 2007 17:20

Některé Nera sedmičkové řady měly v sobě chybu a dělaly podobné chyby, Doporučuji některou šestkovou řadu nebo nejnovější sedmičkovou, kde to je již údajně opraveno. Není to má osobní zkušenost, ale tady je to někde uvedeno, ale již si nepamatuji ten dotaz. Já mám verzi 6.6 a nějaké drobné a žádné problémy a mám též vypalovačku LG.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “HiJackThis”