Dobrý den
Mám velký problém.
Když spustím pc tak je v poho poté se přihlásím a obrazovka zčerná a zamrzne.
Už včera mi začala problikávat obrazovka a pc napsal že ovladač grafiky by úspěšně obnoven.
To dělalo třeba po 5 minutách a nakonec jsem restartoval pc a teď se nemůžu přihlásit (jak jsem psal výše)
Avg mi v nouzovém režimu viry nenašlo teď jsem spustil test v nortonu.
Pc mi jde pouze v nouzovém režimu.
(v nouzovém r. jsem ještě zkoušel instalovat novější ovladače grafiky ale nepomohlo to)
Tak se vás ptám: jak to spravit, je to vir nebo nějaký špatný ovladač nebo tak něco?
Prosím odpovědi co nejrychleji.
Win 7 ultimate
HJT log
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 20:37:42, on 23.4.2012
Platform: Windows 7 (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421)
Boot mode: Safe mode with network support
Running processes:
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Windows\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Norton Internet Security\Engine\19.1.0.28\Navw32.exe
C:\Users\Peťa\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Windows\system32\rundll32.exe
C:\Users\Peťa\Desktop\HijackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG2012\avgssie.dll
O2 - BHO: Norton Identity Protection - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - C:\Program Files\Norton Internet Security\Engine\19.1.0.28\coIEPlg.dll
O2 - BHO: Norton Vulnerability Protection - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\Program Files\Norton Internet Security\Engine\19.1.0.28\IPS\IPSBHO.DLL
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live ID Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: AVG Security Toolbar - {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233} - C:\Program Files\AVG Secure Search\10.2.0.3\AVG Secure Search_toolbar.dll
O2 - BHO: URLRedirectionBHO - {B4F3A835-0E21-4959-BA22-42B3008E02FF} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office14\URLREDIR.DLL
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O3 - Toolbar: AVG Security Toolbar - {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233} - C:\Program Files\AVG Secure Search\10.2.0.3\AVG Secure Search_toolbar.dll
O3 - Toolbar: Norton Toolbar - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - C:\Program Files\Norton Internet Security\Engine\19.1.0.28\coIEPlg.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AVG_TRAY] "C:\Program Files\AVG\AVG2012\avgtray.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [vProt] "C:\Program Files\AVG Secure Search\vprot.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Monitor] C:\Windows\PixArt\PAC207\Monitor.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ROC_roc_dec12] "C:\Program Files\AVG Secure Search\ROC_roc_dec12.exe" /PROMPT /CMPID=roc_dec12
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Users\Peťa\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [Center Agent] C:\Program Files\KWorld Multimedia\HyperMediaCenter\DTVR\Scheduled.exe
O4 - HKCU\..\Run: [BlueStacks Agent] C:\Program Files\BlueStacks\HD-Agent.exe
O4 - HKCU\..\Run: [BlueStacks App Player] C:\Program Files\BlueStacks\HD-FrontEnd.exe Android hidemode
O4 - HKCU\..\Run: [Connectify] C:\Program Files\Connectify\Connectify.exe
O4 - HKCU\..\RunOnce: [removedir] cmd.exe /c rd /s /q "C:\Program Files\MediaFire Express" "C:/Users/Peťa/AppData/Local/MediaFire Express"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - Global Startup: Remote Control.lnk = C:\Program Files\KWorld Multimedia\TV Tuner Card Utilities\HMCP3XCtl.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office14\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Od&eslat do aplikace OneNote - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office14\ONBttnIE.dll/105
O9 - Extra button: @C:\Program Files\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1004 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @C:\Program Files\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1003 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra button: Odeslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Od&eslat do aplikace OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: P&ropojené poznámky aplikace OneNote - {789FE86F-6FC4-46A1-9849-EDE0DB0C95CA} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office14\ONBttnIELinkedNotes.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll
O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG2012\avgpp.dll
O18 - Protocol: viprotocol - {B658800C-F66E-4EF3-AB85-6C0C227862A9} - C:\Program Files\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\10.2.0\ViProtocol.dll
O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807573E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE14\MSOXMLMF.DLL
O23 - Service: Adobe Acrobat Update Service (AdobeARMservice) - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: AVG Firewall (avgfws) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG2012\avgfws.exe
O23 - Service: AVGIDSAgent - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG2012\AVGIDSAgent.exe
O23 - Service: AVG WatchDog (avgwd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG2012\avgwdsvc.exe
O23 - Service: BlueStacks Android Service (BstHdAndroidSvc) - BlueStack Systems, Inc. - C:\Program Files\BlueStacks\HD-Service.exe
O23 - Service: BlueStacks Log Rotator Service (BstHdLogRotatorSvc) - BlueStack Systems, Inc. - C:\Program Files\BlueStacks\HD-LogRotatorService.exe
O23 - Service: Connectify - Unknown owner - C:\Program Files\Connectify\ConnectifyService.exe
O23 - Service: Služba Google Update (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
O23 - Service: Služba Google Update (gupdatem) (gupdatem) - Google Inc. - C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
O23 - Service: Norton Internet Security (NIS) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton Internet Security\Engine\19.1.0.28\ccSvcHst.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe
O23 - Service: NVIDIA Update Service Daemon (nvUpdatusService) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA Update Core\daemonu.exe
O23 - Service: NVIDIA Stereoscopic 3D Driver Service (Stereo Service) - NVIDIA Corporation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPISvr.exe
O23 - Service: vToolbarUpdater10.2.0 - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater\10.2.0\ToolbarUpdater.exe
--
End of file - 10333 bytes
Tak norton mi našel 2x WS.Trojan.Hs a Suspicious.Cloud2 to jsem vyřešil (taky nějaké další věci ale ty nejsou důležité)
Tak teď zkusím restartovat pc a pak napíšu.
Tak to nepomohlo, je to ještě horší!
2x jsem ho zkoušel zapnout a po nápisu systém se načítá (nebo tak něco)
má se objevit přihlašovací obrazovka ale místo toho se neobjeví ani myš jen černá obrazovka a poté mě to hodí na obrazovku smrti (ta modrá) a restartuje se takže jsem zase v nouzovím režimu.
Obrazovka zčerná a zamrzne
Obrazovka zčerná a zamrzne
můj hardware
AMD atholon 64 X2 Dual Core procesor 5000+ 2.61GHz
3,00GB RAM
Nvidia GeForce 8500 GT 512mb
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
Re: Obrazovka zčerná a zamrzne
Ještě dodám (ale to asi není důležité)
že se mi po zapnutí pc v nouz. r objevilo okno že systém windows byl po nečekaném vypnutí obnoven.
(a psalo se tam něco bluescreen)
že se mi po zapnutí pc v nouz. r objevilo okno že systém windows byl po nečekaném vypnutí obnoven.
(a psalo se tam něco bluescreen)
můj hardware
3,00GB RAM
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Napřed to zkusíme jinak. Co když ve správci zařízení ovladače GK odinstaluješ, necháš to tak a restartuješ PC? NAjede to standartními win ovladači?
Stáhni si a nainstaluj WhoCrashed
Otevři ho a klikni na Analyze. Program vytvoří zprávu, celou ji zkopíruj a vlož prosím sem.
Stáhni si a nainstaluj WhoCrashed
Otevři ho a klikni na Analyze. Program vytvoří zprávu, celou ji zkopíruj a vlož prosím sem.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Pomohlo odinstalování ovladačů GK.
Dík.
Jenomže teď mi nějak nejdou nainstalovat ovladače GK.
Ještě to zkusím a při nejhorším sem ještě napíšu a snad mi poradíte.
Dík.
Jenomže teď mi nějak nejdou nainstalovat ovladače GK.
Ještě to zkusím a při nejhorším sem ještě napíšu a snad mi poradíte.
můj hardware
3,00GB RAM
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
Nainstaloval jsem ovladače a zase to začalo blbnout!
teď jsem všechny ovladače grafiky odinstaloval akorát mi nejde odinstalovat poslední program: NVIDIA Systémoví software PhysX 9.12.0209
ale to je asi tím že jsem v nouzovém režimu.
Poraďte mi co mám dělat už pc funguje v normálním režimu ale bez ovladačů GK ?
(Pomohlo by nainstalovat ovladače z cd?)
teď jsem všechny ovladače grafiky odinstaloval akorát mi nejde odinstalovat poslední program: NVIDIA Systémoví software PhysX 9.12.0209
ale to je asi tím že jsem v nouzovém režimu.
Poraďte mi co mám dělat už pc funguje v normálním režimu ale bez ovladačů GK ?
(Pomohlo by nainstalovat ovladače z cd?)
můj hardware
3,00GB RAM
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to.
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Provést rychlý sken a klikni na tlačítko Skenovat
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Zobrazit výsledky
- pak zvol možnost uložit log a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
To druhé už jsem udělal tak před 3 hodinama a nic to nenašlo.
teď jsem udělal i to stou historií.
Ale já bych podřeboval poradit proč když nainstaluju zase ovladače proč to zase blbe.
Nepomohlo by nainstalovat starší verzi ovladačů.
teď jsem udělal i to stou historií.
Ale já bych podřeboval poradit proč když nainstaluju zase ovladače proč to zase blbe.
Nepomohlo by nainstalovat starší verzi ovladačů.
můj hardware
3,00GB RAM
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Může tam být nákaza.
Vypni rez. ochranu u antiviru a antispywaru,příp. firewall..
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Pokud budou problémy , spusť ho v nouz. režimu.
Upozornění : Může se stát, že po aplikaci Combofixu a restartu počítače, Windows nenaběhnou , nebo nenajede plocha , budou problémy s připojením, pak znovu restartuj počítač, pokud to nepomůže , po restartu mačkej klávesu F8 a pak zvol poslední známou funkční konfiguraci. , či použij bod obnovy.
Stáhni si CrystalDiskInfo
Spusť program a klikni na Úpravy-Kopírovat. Poté sem vlož pomocí Ctrl+V obsah logu.
Vypni rez. ochranu u antiviru a antispywaru,příp. firewall..
Stáhni si ComboFix (by sUBs)
a ulož si ho na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna a spusť ho.
- Po spuštění se zobrazí podmínky užití, potvrď je stiskem tlačítka Ano
- Dále postupuj dle pokynů, během aplikování ComboFixu neklikej do zobrazujícího se okna
- Po dokončení skenování by měl program vytvořit log - C:\ComboFix.txt - zkopíruj sem prosím celý jeho obsah
Pokud budou problémy , spusť ho v nouz. režimu.
Upozornění : Může se stát, že po aplikaci Combofixu a restartu počítače, Windows nenaběhnou , nebo nenajede plocha , budou problémy s připojením, pak znovu restartuj počítač, pokud to nepomůže , po restartu mačkej klávesu F8 a pak zvol poslední známou funkční konfiguraci. , či použij bod obnovy.
Stáhni si CrystalDiskInfo
Spusť program a klikni na Úpravy-Kopírovat. Poté sem vlož pomocí Ctrl+V obsah logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Log z combofix ale nevypl jsem avg (snad to nebude tolik vadit)
ComboFix 12-04-24.02 - Peťa 24.04.2012 18:49:12.1.2 - x86
Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600.0.1250.420.1029.18.3071.2011 [GMT 2:00]
Spuštěný z: c:\users\Peťa\Downloads\ComboFix.exe
AV: AVG Internet Security 2012 *Enabled/Updated* {5A2746B1-DEE9-F85A-FBCD-ADB11639C5F0}
FW: AVG Firewall *Enabled* {621CC794-9486-F902-D092-0484E8EA828B}
SP: AVG Internet Security 2012 *Enabled/Updated* {E146A755-F8D3-F7D4-C17D-96C36DBE8F4D}
.
.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ostatní výmazy )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
C:\install.exe
c:\windows\PFRO.log
.
.
((((((((((((((((((((((((( Soubory vytvořené od 2012-03-24 do 2012-04-24 )))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:57 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Local\temp
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:56 -------- d-----w- c:\users\Simi\AppData\Local\temp
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:56 -------- d-----w- c:\users\Rodiče\AppData\Local\temp
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:56 -------- d-----w- c:\users\Default\AppData\Local\temp
2012-04-24 14:26 . 2012-04-24 14:26 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Roaming\Malwarebytes
2012-04-24 14:26 . 2012-04-24 14:26 -------- d-----w- c:\programdata\Malwarebytes
2012-04-24 13:31 . 2012-04-24 16:37 -------- d-----w- c:\windows\system32\wbem\repository
2012-04-23 17:13 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\Common Files\Symantec Shared
2012-04-23 17:13 . 2012-04-23 17:13 -------- d-----w- c:\windows\system32\drivers\NIS
2012-04-23 17:12 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\Norton Internet Security
2012-04-23 17:12 . 2012-04-23 17:12 -------- d-----w- c:\programdata\Norton
2012-04-23 17:12 . 2012-04-23 17:12 -------- d-----w- c:\program files\NortonInstaller
2012-04-19 17:40 . 2012-04-19 17:40 418464 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerApp.exe
2012-04-19 13:05 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\fdrlab
2012-04-11 18:02 . 2012-04-16 15:07 -------- d-----w- c:\users\Simi\AppData\Local\Microsoft Games
2012-04-10 15:21 . 2012-04-10 15:21 -------- d-----w- c:\users\Rodiče\AppData\Local\ElevatedDiagnostics
2012-04-05 09:42 . 2012-04-05 10:59 -------- d-----w- c:\program files\Connectify
2012-04-05 09:19 . 2012-04-05 09:19 -------- d-----w- c:\users\Simi\AppData\Local\Diagnostics
2012-04-05 08:51 . 2012-04-05 08:51 -------- d-----w- C:\android-sdk-windows
2012-04-05 08:46 . 2012-04-05 09:29 -------- d-----w- c:\users\Peťa\.android
2012-04-05 08:45 . 2012-04-05 08:45 -------- d-----w- c:\program files\Android
2012-04-05 08:27 . 2012-04-05 08:27 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Roaming\XMLmind
2012-04-05 08:24 . 2012-04-05 09:29 -------- d-----w- c:\program files\XMLmind_XML_Editor
2012-03-26 16:07 . 2012-03-26 16:07 -------- d-----w- c:\users\PEA~2
2012-03-26 16:03 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\MediaFire Express
2012-03-26 16:03 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Local\MediaFire Express
.
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M výpis ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2012-04-19 17:40 . 2012-02-27 13:42 70304 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerCPLApp.cpl
2012-02-28 17:01 . 2011-03-28 17:36 18328 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\IdentityCRL\production\ppcrlconfig600.dll
2012-02-28 15:20 . 2012-02-28 15:20 48648 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\eHome\Packages\MCEClientUX\UpdateableMarkup\Markup.dll
2012-02-28 15:20 . 2012-02-28 15:20 484176 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\eHome\Packages\MCESpotlight\MCESpotlight\SpotlightResources.dll
2012-02-27 14:39 . 2012-02-27 14:39 27248 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\cnnctfy2.sys
2012-02-27 12:54 . 2012-02-27 12:54 242240 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dtsoftbus01.sys
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 86528 ----a-w- c:\windows\system32\iesysprep.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 76800 ----a-w- c:\windows\system32\SetIEInstalledDate.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 74752 ----a-w- c:\windows\system32\RegisterIEPKEYs.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 48640 ----a-w- c:\windows\system32\mshtmler.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 161792 ----a-w- c:\windows\system32\msls31.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 1127424 ----a-w- c:\windows\system32\wininet.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 110592 ----a-w- c:\windows\system32\IEAdvpack.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 74752 ----a-w- c:\windows\system32\iesetup.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 63488 ----a-w- c:\windows\system32\tdc.ocx
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 420864 ----a-w- c:\windows\system32\vbscript.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 367104 ----a-w- c:\windows\system32\html.iec
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 35840 ----a-w- c:\windows\system32\imgutil.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 2382848 ----a-w- c:\windows\system32\mshtml.tlb
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 23552 ----a-w- c:\windows\system32\licmgr10.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 1798656 ----a-w- c:\windows\system32\jscript9.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 152064 ----a-w- c:\windows\system32\wextract.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 150528 ----a-w- c:\windows\system32\iexpress.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 142848 ----a-w- c:\windows\system32\ieUnatt.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 1427456 ----a-w- c:\windows\system32\inetcpl.cpl
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 11776 ----a-w- c:\windows\system32\mshta.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 101888 ----a-w- c:\windows\system32\admparse.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 801792 ----a-w- c:\windows\system32\FntCache.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 739840 ----a-w- c:\windows\system32\d2d1.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 728448 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dxgkrnl.sys
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 442880 ----a-w- c:\windows\system32\XpsPrint.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 283648 ----a-w- c:\windows\system32\XpsGdiConverter.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 219008 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dxgmms1.sys
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 218624 ----a-w- c:\windows\system32\d3d10_1core.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1619456 ----a-w- c:\windows\system32\WMVDECOD.DLL
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 161792 ----a-w- c:\windows\system32\d3d10_1.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1495040 ----a-w- c:\windows\system32\ExplorerFrame.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 135168 ----a-w- c:\windows\system32\XpsRasterService.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1170944 ----a-w- c:\windows\system32\d3d10warp.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 107520 ----a-w- c:\windows\system32\cdd.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1074176 ----a-w- c:\windows\system32\DWrite.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 3181568 ----a-w- c:\windows\system32\mf.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 196608 ----a-w- c:\windows\system32\mfreadwrite.dll
2012-02-27 11:55 . 2012-02-27 11:55 472808 ----a-w- c:\windows\system32\deployJava1.dll
2012-02-20 00:05 . 2012-02-27 11:01 6552120 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\Windows Defender\Definition Updates\{0ED5CDEB-66C0-457A-AE4F-2FCC0629AE3B}\mpengine.dll
2012-02-09 18:05 . 2012-02-09 18:05 416064 ----a-w- c:\windows\system32\nvStreaming.exe
2012-01-29 04:10 . 2012-02-27 11:01 237072 ------w- c:\windows\system32\MpSigStub.exe
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((( Spouštěcí body v registru )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
*Poznámka* prázdné záznamy a legitimní výchozí údaje nejsou zobrazeny.
REGEDIT4
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\~\Browser Helper Objects\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}]
2012-03-12 18:12 1869152 ----a-w- c:\program files\AVG Secure Search\10.2.0.3\AVG Secure Search_toolbar.dll
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar]
"{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}"= "c:\program files\AVG Secure Search\10.2.0.3\AVG Secure Search_toolbar.dll" [2012-03-12 1869152]
.
[HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{95b7759c-8c7f-4bf1-b163-73684a933233}]
[HKEY_CLASSES_ROOT\AVG Secure Search.PugiObj.1]
[HKEY_CLASSES_ROOT\AVG Secure Search.PugiObj]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"SunJavaUpdateSched"="c:\program files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" [2012-01-18 254696]
"AVG_TRAY"="c:\program files\AVG\AVG2012\avgtray.exe" [2012-01-24 2416480]
"vProt"="c:\program files\AVG Secure Search\vprot.exe" [2012-03-12 982880]
"Monitor"="c:\windows\PixArt\PAC207\Monitor.exe" [2006-11-03 319488]
"ROC_roc_dec12"="c:\program files\AVG Secure Search\ROC_roc_dec12.exe" [2012-02-28 928096]
.
c:\programdata\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\
Remote Control.lnk - c:\program files\KWorld Multimedia\TV Tuner Card Utilities\HMCP3XCtl.exe [2012-2-27 77824]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\policies\system]
"ConsentPromptBehaviorAdmin"= 0 (0x0)
"ConsentPromptBehaviorUser"= 3 (0x3)
"EnableLUA"= 0 (0x0)
"EnableUIADesktopToggle"= 0 (0x0)
"PromptOnSecureDesktop"= 0 (0x0)
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\control\session manager]
BootExecute REG_MULTI_SZ autocheck autochk *\0c:\progra~1\AVG\AVG2012\avgrsx.exe /sync /restart
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\control\lsa]
Security Packages REG_MULTI_SZ kerberos msv1_0 schannel wdigest tspkg pku2u livessp
.
R2 cpuz135;cpuz135;c:\windows\system32\drivers\cpuz135_x32.sys [2011-09-21 21992]
R2 gupdate;Služba Google Update (gupdate);c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2012-03-22 136176]
R3 AdobeFlashPlayerUpdateSvc;Adobe Flash Player Update Service;c:\windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2012-04-19 253088]
R3 gupdatem;Služba Google Update (gupdatem);c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2012-03-22 136176]
R3 osppsvc;Office Software Protection Platform;c:\program files\Common Files\Microsoft Shared\OfficeSoftwareProtectionPlatform\OSPPSVC.EXE [2010-01-09 4640000]
S0 AVGIDSEH;AVGIDSEH;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSEH.Sys [2011-07-11 23120]
S0 Avgrkx86;AVG Anti-Rootkit Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgrkx86.sys [2011-09-13 32592]
S1 Avgfwfd;AVG network filter service;c:\windows\system32\DRIVERS\avgfwd6x.sys [2011-05-23 47968]
S1 Avgldx86;AVG AVI Loader Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgldx86.sys [2011-10-07 230608]
S1 Avgtdix;AVG TDI Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgtdix.sys [2011-07-11 295248]
S1 cnnctfy2;Connectify LightWeight Filter;c:\windows\system32\DRIVERS\cnnctfy2.sys [2012-02-27 27248]
S2 AdobeARMservice;Adobe Acrobat Update Service;c:\program files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe [2012-01-03 63928]
S2 avgfws;AVG Firewall;c:\program files\AVG\AVG2012\avgfws.exe [2011-11-23 2391832]
S2 AVGIDSAgent;AVGIDSAgent;c:\program files\AVG\AVG2012\AVGIDSAgent.exe [2011-10-12 4433248]
S2 avgwd;AVG WatchDog;c:\program files\AVG\AVG2012\avgwdsvc.exe [2011-08-02 192776]
S2 Connectify;Connectify;c:\program files\Connectify\ConnectifyService.exe [2012-02-24 69632]
S2 vToolbarUpdater10.2.0;vToolbarUpdater10.2.0;c:\program files\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater\10.2.0\ToolbarUpdater.exe [2012-03-12 918880]
S3 3xHybrid;3xHybrid service;c:\windows\system32\DRIVERS\3xHybrid.sys [2007-04-20 674048]
S3 AVGIDSDriver;AVGIDSDriver;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSDriver.Sys [2011-07-11 134736]
S3 AVGIDSFilter;AVGIDSFilter;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSFilter.Sys [2011-07-11 24272]
S3 AVGIDSShim;AVGIDSShim;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys [2011-10-04 16720]
S3 dtsoftbus01;DAEMON Tools Virtual Bus Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\dtsoftbus01.sys [2012-02-27 242240]
S3 PAC207;e-Messenger 112;c:\windows\system32\DRIVERS\PFC027.SYS [2007-06-29 611584]
S3 RTL85n86;Realtek 8180/8185 Extensible 802.11 Wireless Device Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\RTL85n86.sys [2010-03-23 1812512]
.
.
--- Ostatní služby/ovladače v paměti ---
.
*NewlyCreated* - WS2IFSL
*Deregistered* - BstHdDrv
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows nt\currentversion\svchost]
HPService REG_MULTI_SZ HPSLPSVC
.
Obsah adresáře 'Naplánované úlohy'
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job
- c:\windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2012-04-19 17:40]
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
- c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2012-03-22 17:02]
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
.
2012-04-20 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-1386756850-2075188541-226829554-1003Core.job
- c:\users\Simi\AppData\Local\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2012-02-27 11:49]
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-1386756850-2075188541-226829554-1003UA.job
.
.
------- Doplňkový sken -------
.
IE: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - c:\progra~1\MICROS~2\Office14\EXCEL.EXE/3000
IE: Od&eslat do aplikace OneNote - c:\progra~1\MICROS~2\Office14\ONBttnIE.dll/105
TCP: DhcpNameServer = 31.31.224.2 212.96.160.7
Handler: viprotocol - {B658800C-F66E-4EF3-AB85-6C0C227862A9} - c:\program files\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\10.2.0\ViProtocol.dll
.
- - - - NEPLATNÉ POLOŽKY ODSTRANĚNÉ Z REGISTRU - - - -
.
WebBrowser-{E7DF6BFF-55A5-4EB7-A673-4ED3E9456D39} - (no file)
.
.
.
--------------------- ZAMKNUTÉ KLÍČE V REGISTRU ---------------------
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E96D-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000\AllUserSettings]
@Denied: (A) (Users)
@Denied: (A) (Everyone)
@Allowed: (B 1 2 3 4 5) (S-1-5-20)
"BlindDial"=dword:00000000
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E96D-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0001\AllUserSettings]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\PCW\Security]
@Denied: (Full) (Everyone)
.
Celkový čas: 2012-04-24 18:59:03
ComboFix-quarantined-files.txt 2012-04-24 16:59
.
Před spuštěním: Volných bajtů: 139 162 685 440
Po spuštění: Volných bajtů: 142 468 100 096
.
- - End Of File - - 43151825902A4AF9CCD1F1B1601196CC
ComboFix 12-04-24.02 - Peťa 24.04.2012 18:49:12.1.2 - x86
Microsoft Windows 7 Ultimate 6.1.7600.0.1250.420.1029.18.3071.2011 [GMT 2:00]
Spuštěný z: c:\users\Peťa\Downloads\ComboFix.exe
AV: AVG Internet Security 2012 *Enabled/Updated* {5A2746B1-DEE9-F85A-FBCD-ADB11639C5F0}
FW: AVG Firewall *Enabled* {621CC794-9486-F902-D092-0484E8EA828B}
SP: AVG Internet Security 2012 *Enabled/Updated* {E146A755-F8D3-F7D4-C17D-96C36DBE8F4D}
.
.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ostatní výmazy )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
C:\install.exe
c:\windows\PFRO.log
.
.
((((((((((((((((((((((((( Soubory vytvořené od 2012-03-24 do 2012-04-24 )))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:57 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Local\temp
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:56 -------- d-----w- c:\users\Simi\AppData\Local\temp
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:56 -------- d-----w- c:\users\Rodiče\AppData\Local\temp
2012-04-24 16:56 . 2012-04-24 16:56 -------- d-----w- c:\users\Default\AppData\Local\temp
2012-04-24 14:26 . 2012-04-24 14:26 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Roaming\Malwarebytes
2012-04-24 14:26 . 2012-04-24 14:26 -------- d-----w- c:\programdata\Malwarebytes
2012-04-24 13:31 . 2012-04-24 16:37 -------- d-----w- c:\windows\system32\wbem\repository
2012-04-23 17:13 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\Common Files\Symantec Shared
2012-04-23 17:13 . 2012-04-23 17:13 -------- d-----w- c:\windows\system32\drivers\NIS
2012-04-23 17:12 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\Norton Internet Security
2012-04-23 17:12 . 2012-04-23 17:12 -------- d-----w- c:\programdata\Norton
2012-04-23 17:12 . 2012-04-23 17:12 -------- d-----w- c:\program files\NortonInstaller
2012-04-19 17:40 . 2012-04-19 17:40 418464 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerApp.exe
2012-04-19 13:05 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\fdrlab
2012-04-11 18:02 . 2012-04-16 15:07 -------- d-----w- c:\users\Simi\AppData\Local\Microsoft Games
2012-04-10 15:21 . 2012-04-10 15:21 -------- d-----w- c:\users\Rodiče\AppData\Local\ElevatedDiagnostics
2012-04-05 09:42 . 2012-04-05 10:59 -------- d-----w- c:\program files\Connectify
2012-04-05 09:19 . 2012-04-05 09:19 -------- d-----w- c:\users\Simi\AppData\Local\Diagnostics
2012-04-05 08:51 . 2012-04-05 08:51 -------- d-----w- C:\android-sdk-windows
2012-04-05 08:46 . 2012-04-05 09:29 -------- d-----w- c:\users\Peťa\.android
2012-04-05 08:45 . 2012-04-05 08:45 -------- d-----w- c:\program files\Android
2012-04-05 08:27 . 2012-04-05 08:27 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Roaming\XMLmind
2012-04-05 08:24 . 2012-04-05 09:29 -------- d-----w- c:\program files\XMLmind_XML_Editor
2012-03-26 16:07 . 2012-03-26 16:07 -------- d-----w- c:\users\PEA~2
2012-03-26 16:03 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\program files\MediaFire Express
2012-03-26 16:03 . 2012-04-23 19:20 -------- d-----w- c:\users\Peťa\AppData\Local\MediaFire Express
.
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M výpis ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2012-04-19 17:40 . 2012-02-27 13:42 70304 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerCPLApp.cpl
2012-02-28 17:01 . 2011-03-28 17:36 18328 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\IdentityCRL\production\ppcrlconfig600.dll
2012-02-28 15:20 . 2012-02-28 15:20 48648 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\eHome\Packages\MCEClientUX\UpdateableMarkup\Markup.dll
2012-02-28 15:20 . 2012-02-28 15:20 484176 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\eHome\Packages\MCESpotlight\MCESpotlight\SpotlightResources.dll
2012-02-27 14:39 . 2012-02-27 14:39 27248 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\cnnctfy2.sys
2012-02-27 12:54 . 2012-02-27 12:54 242240 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dtsoftbus01.sys
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 86528 ----a-w- c:\windows\system32\iesysprep.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 76800 ----a-w- c:\windows\system32\SetIEInstalledDate.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 74752 ----a-w- c:\windows\system32\RegisterIEPKEYs.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 48640 ----a-w- c:\windows\system32\mshtmler.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 161792 ----a-w- c:\windows\system32\msls31.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 1127424 ----a-w- c:\windows\system32\wininet.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 110592 ----a-w- c:\windows\system32\IEAdvpack.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 74752 ----a-w- c:\windows\system32\iesetup.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 63488 ----a-w- c:\windows\system32\tdc.ocx
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 420864 ----a-w- c:\windows\system32\vbscript.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 367104 ----a-w- c:\windows\system32\html.iec
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 35840 ----a-w- c:\windows\system32\imgutil.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 2382848 ----a-w- c:\windows\system32\mshtml.tlb
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 23552 ----a-w- c:\windows\system32\licmgr10.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 1798656 ----a-w- c:\windows\system32\jscript9.dll
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 152064 ----a-w- c:\windows\system32\wextract.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 150528 ----a-w- c:\windows\system32\iexpress.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 142848 ----a-w- c:\windows\system32\ieUnatt.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 1427456 ----a-w- c:\windows\system32\inetcpl.cpl
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 11776 ----a-w- c:\windows\system32\mshta.exe
2012-02-27 12:02 . 2012-02-27 12:02 101888 ----a-w- c:\windows\system32\admparse.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 801792 ----a-w- c:\windows\system32\FntCache.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 739840 ----a-w- c:\windows\system32\d2d1.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 728448 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dxgkrnl.sys
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 442880 ----a-w- c:\windows\system32\XpsPrint.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 283648 ----a-w- c:\windows\system32\XpsGdiConverter.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 219008 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\dxgmms1.sys
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 218624 ----a-w- c:\windows\system32\d3d10_1core.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1619456 ----a-w- c:\windows\system32\WMVDECOD.DLL
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 161792 ----a-w- c:\windows\system32\d3d10_1.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1495040 ----a-w- c:\windows\system32\ExplorerFrame.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 135168 ----a-w- c:\windows\system32\XpsRasterService.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1170944 ----a-w- c:\windows\system32\d3d10warp.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 107520 ----a-w- c:\windows\system32\cdd.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 1074176 ----a-w- c:\windows\system32\DWrite.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 3181568 ----a-w- c:\windows\system32\mf.dll
2012-02-27 12:01 . 2012-02-27 12:01 196608 ----a-w- c:\windows\system32\mfreadwrite.dll
2012-02-27 11:55 . 2012-02-27 11:55 472808 ----a-w- c:\windows\system32\deployJava1.dll
2012-02-20 00:05 . 2012-02-27 11:01 6552120 ----a-w- c:\programdata\Microsoft\Windows Defender\Definition Updates\{0ED5CDEB-66C0-457A-AE4F-2FCC0629AE3B}\mpengine.dll
2012-02-09 18:05 . 2012-02-09 18:05 416064 ----a-w- c:\windows\system32\nvStreaming.exe
2012-01-29 04:10 . 2012-02-27 11:01 237072 ------w- c:\windows\system32\MpSigStub.exe
.
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((( Spouštěcí body v registru )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
*Poznámka* prázdné záznamy a legitimní výchozí údaje nejsou zobrazeny.
REGEDIT4
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\~\Browser Helper Objects\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}]
2012-03-12 18:12 1869152 ----a-w- c:\program files\AVG Secure Search\10.2.0.3\AVG Secure Search_toolbar.dll
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar]
"{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}"= "c:\program files\AVG Secure Search\10.2.0.3\AVG Secure Search_toolbar.dll" [2012-03-12 1869152]
.
[HKEY_CLASSES_ROOT\clsid\{95b7759c-8c7f-4bf1-b163-73684a933233}]
[HKEY_CLASSES_ROOT\AVG Secure Search.PugiObj.1]
[HKEY_CLASSES_ROOT\AVG Secure Search.PugiObj]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"SunJavaUpdateSched"="c:\program files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" [2012-01-18 254696]
"AVG_TRAY"="c:\program files\AVG\AVG2012\avgtray.exe" [2012-01-24 2416480]
"vProt"="c:\program files\AVG Secure Search\vprot.exe" [2012-03-12 982880]
"Monitor"="c:\windows\PixArt\PAC207\Monitor.exe" [2006-11-03 319488]
"ROC_roc_dec12"="c:\program files\AVG Secure Search\ROC_roc_dec12.exe" [2012-02-28 928096]
.
c:\programdata\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\
Remote Control.lnk - c:\program files\KWorld Multimedia\TV Tuner Card Utilities\HMCP3XCtl.exe [2012-2-27 77824]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\policies\system]
"ConsentPromptBehaviorAdmin"= 0 (0x0)
"ConsentPromptBehaviorUser"= 3 (0x3)
"EnableLUA"= 0 (0x0)
"EnableUIADesktopToggle"= 0 (0x0)
"PromptOnSecureDesktop"= 0 (0x0)
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\control\session manager]
BootExecute REG_MULTI_SZ autocheck autochk *\0c:\progra~1\AVG\AVG2012\avgrsx.exe /sync /restart
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\control\lsa]
Security Packages REG_MULTI_SZ kerberos msv1_0 schannel wdigest tspkg pku2u livessp
.
R2 cpuz135;cpuz135;c:\windows\system32\drivers\cpuz135_x32.sys [2011-09-21 21992]
R2 gupdate;Služba Google Update (gupdate);c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2012-03-22 136176]
R3 AdobeFlashPlayerUpdateSvc;Adobe Flash Player Update Service;c:\windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2012-04-19 253088]
R3 gupdatem;Služba Google Update (gupdatem);c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2012-03-22 136176]
R3 osppsvc;Office Software Protection Platform;c:\program files\Common Files\Microsoft Shared\OfficeSoftwareProtectionPlatform\OSPPSVC.EXE [2010-01-09 4640000]
S0 AVGIDSEH;AVGIDSEH;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSEH.Sys [2011-07-11 23120]
S0 Avgrkx86;AVG Anti-Rootkit Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgrkx86.sys [2011-09-13 32592]
S1 Avgfwfd;AVG network filter service;c:\windows\system32\DRIVERS\avgfwd6x.sys [2011-05-23 47968]
S1 Avgldx86;AVG AVI Loader Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgldx86.sys [2011-10-07 230608]
S1 Avgtdix;AVG TDI Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\avgtdix.sys [2011-07-11 295248]
S1 cnnctfy2;Connectify LightWeight Filter;c:\windows\system32\DRIVERS\cnnctfy2.sys [2012-02-27 27248]
S2 AdobeARMservice;Adobe Acrobat Update Service;c:\program files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe [2012-01-03 63928]
S2 avgfws;AVG Firewall;c:\program files\AVG\AVG2012\avgfws.exe [2011-11-23 2391832]
S2 AVGIDSAgent;AVGIDSAgent;c:\program files\AVG\AVG2012\AVGIDSAgent.exe [2011-10-12 4433248]
S2 avgwd;AVG WatchDog;c:\program files\AVG\AVG2012\avgwdsvc.exe [2011-08-02 192776]
S2 Connectify;Connectify;c:\program files\Connectify\ConnectifyService.exe [2012-02-24 69632]
S2 vToolbarUpdater10.2.0;vToolbarUpdater10.2.0;c:\program files\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater\10.2.0\ToolbarUpdater.exe [2012-03-12 918880]
S3 3xHybrid;3xHybrid service;c:\windows\system32\DRIVERS\3xHybrid.sys [2007-04-20 674048]
S3 AVGIDSDriver;AVGIDSDriver;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSDriver.Sys [2011-07-11 134736]
S3 AVGIDSFilter;AVGIDSFilter;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSFilter.Sys [2011-07-11 24272]
S3 AVGIDSShim;AVGIDSShim;c:\windows\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys [2011-10-04 16720]
S3 dtsoftbus01;DAEMON Tools Virtual Bus Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\dtsoftbus01.sys [2012-02-27 242240]
S3 PAC207;e-Messenger 112;c:\windows\system32\DRIVERS\PFC027.SYS [2007-06-29 611584]
S3 RTL85n86;Realtek 8180/8185 Extensible 802.11 Wireless Device Driver;c:\windows\system32\DRIVERS\RTL85n86.sys [2010-03-23 1812512]
.
.
--- Ostatní služby/ovladače v paměti ---
.
*NewlyCreated* - WS2IFSL
*Deregistered* - BstHdDrv
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows nt\currentversion\svchost]
HPService REG_MULTI_SZ HPSLPSVC
.
Obsah adresáře 'Naplánované úlohy'
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job
- c:\windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2012-04-19 17:40]
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
.
2012-04-20 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-1386756850-2075188541-226829554-1003Core.job
.
2012-04-24 c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-1386756850-2075188541-226829554-1003UA.job
.
.
------- Doplňkový sken -------
.
IE: E&xportovat do aplikace Microsoft Excel - c:\progra~1\MICROS~2\Office14\EXCEL.EXE/3000
IE: Od&eslat do aplikace OneNote - c:\progra~1\MICROS~2\Office14\ONBttnIE.dll/105
TCP: DhcpNameServer = 31.31.224.2 212.96.160.7
Handler: viprotocol - {B658800C-F66E-4EF3-AB85-6C0C227862A9} - c:\program files\Common Files\AVG Secure Search\ViProtocolInstaller\10.2.0\ViProtocol.dll
.
- - - - NEPLATNÉ POLOŽKY ODSTRANĚNÉ Z REGISTRU - - - -
.
WebBrowser-{E7DF6BFF-55A5-4EB7-A673-4ED3E9456D39} - (no file)
.
.
.
--------------------- ZAMKNUTÉ KLÍČE V REGISTRU ---------------------
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E96D-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000\AllUserSettings]
.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E96D-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0001\AllUserSettings]
.
@Denied: (Full) (Everyone)
.
Celkový čas: 2012-04-24 18:59:03
ComboFix-quarantined-files.txt 2012-04-24 16:59
.
Před spuštěním: Volných bajtů: 139 162 685 440
Po spuštění: Volných bajtů: 142 468 100 096
.
- - End Of File - - 43151825902A4AF9CCD1F1B1601196CC
můj hardware
3,00GB RAM
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
----------------------------------------------------------------------------
CrystalDiskInfo 4.6.0 (C) 2008-2012 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
Date : 2012/04/24 19:03:23
-- Controller Map ----------------------------------------------------------
- ATA Channel 0 (0) [ATA]
- ATA Channel 1 (1) [ATA]
+ PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE [ATA]
- ATA Channel 0 (0)
- ATA Channel 1 (1)
+ Řadič NVIDIA nForce s rozhraním Serial ATA [SCSI]
- TSSTcorp CDDVDW SH-S223F SCSI CdRom Device
- SAMSUNG HD252KJ SCSI Disk Device
- Řadič NVIDIA nForce s rozhraním Serial ATA [SCSI]
-- Disk List ---------------------------------------------------------------
(1) SAMSUNG HD252KJ : 250.0 GB [0/2/1, sm]
(1) SAMSUNG HD252KJ
Model : SAMSUNG HD252KJ
Firmware : CM100-13
Serial Number : S0NJJ90Q808135
Disk Size : 250.0 GB (8.4/137.4/250.0)
Buffer Size : 16384 KB
Queue Depth : 32
# of Sectors : 488397168
Rotation Rate : Neznámy údaj
Interface : Serial ATA
Major Version : ATA8-ACS
Minor Version : ATA8-ACS version 3b
Transfer Mode : SATA/300
Power On Hours : 5853 hod.
Power On Count : 1255 krát
Temparature : 35 C (95 F)
Health Status : Dobrý
Features : S.M.A.R.T., AAM, 48bit LBA, NCQ
APM Level : ----
AAM Level : FE00h [OFF]
-- S.M.A.R.T. --------------------------------------------------------------
ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
01 100 100 _51 000000000001 Počet chyb čtení
03 100 100 _15 000000001600 Čas na roztočení ploten
04 _97 _97 __0 000000000C8B Počet spuštění/zastavení
05 253 253 _10 000000000000 Počet přemapovaných sektorů
07 253 253 _51 000000000000 Počet chybných hledání
08 253 253 _15 000000000000 Čas potřebný na vyhledání
09 100 100 __0 0000000016DD Hodin v činnosti
0A 253 253 _51 000000000000 Počet opakovaných pokusů o roztočení ploten
0B 253 253 __0 000000000000 Počet pokusů o překalibrování
0C _99 _99 __0 0000000004E7 Počet cyklů zapnutí zařízení
0D 100 100 __0 0000002028B2 Počet pokusů o softvérové opravení chyb při čtení programů z disku
BB 253 253 __0 000000000000 Ohlášeno neopravitelných chyb
BC 100 100 __0 000000000003 Časový limit příkazu
BE _65 _59 __0 000000000023 Teplota toku vzduchu
C2 133 112 __0 000000000023 Teplota
C3 100 100 __0 0000002028B2 Počet oprav chybného čtení
C4 253 253 __0 000000000000 Počet udalostí s číslem realokování sektorů
C5 253 253 __0 000000000000 Počet podezřelých sektorů
C6 253 253 __0 000000000000 Počet neopravitelných sektorů
C7 200 200 __0 000000000000 Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA
C8 100 100 __0 000000000000 Počet chyb při zápisu sektorů
C9 100 100 __0 000000000000 Počet chyb při čtení programů z disku
CA 253 253 __0 000000000000 Počet chyb při směrování údajů
-- IDENTIFY_DEVICE ---------------------------------------------------------
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
000: 0040 3FFF C837 0010 8856 003F 003F 0000 0000 0000
010: 5330 4E4A 4A39 3051 3830 3335 3335 2020 2020 2020
020: 0003 8000 0004 434D 3130 3133 3133 5341 4D53 554E
030: 4720 4844 3235 324B 4A20 2020 2020 2020 2020 2020
040: 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020 8010 0000 2F00
050: 4000 0200 0200 0007 3FFF 003F 003F FC10 00FB 0110
060: FFFF 0FFF 0000 0007 0003 0078 0078 0078 0078 0000
070: 0000 0000 0000 0000 0000 0706 0706 0000 004C 0040
080: 01F8 0052 746B 7F01 4123 BC01 BC01 4123 40FF 0038
090: 0038 0000 FFFE 0000 FE00 0000 0000 0000 0000 0000
100: 5970 1D1C 0000 0000 0000 0000 0000 0000 5000 0F00
110: 9B80 8135 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 4014
120: 4014 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0029 0000
130: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
140: FFFF 0400 0E00 0003 0000 0300 0300 2400 6220 3432
150: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
160: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
170: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
180: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
190: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
200: 0000 0000 0000 0000 0000 003F 003F 0000 0000 0000
210: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
220: 0000 0000 100F 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
230: 0000 0000 0000 0000 0001 0000 0000 0000 0000 0000
240: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
250: 0000 0000 0000 0000 0000 E7A5
A ještě jedna věc už dřív se mi přehřívala grafika a pořád přehřívá ale to s tím doufám nemá nic společného.
CrystalDiskInfo 4.6.0 (C) 2008-2012 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
Date : 2012/04/24 19:03:23
-- Controller Map ----------------------------------------------------------
- ATA Channel 0 (0) [ATA]
- ATA Channel 1 (1) [ATA]
+ PCI Standardní dvoukanálový řadič IDE [ATA]
- ATA Channel 0 (0)
- ATA Channel 1 (1)
+ Řadič NVIDIA nForce s rozhraním Serial ATA [SCSI]
- TSSTcorp CDDVDW SH-S223F SCSI CdRom Device
- SAMSUNG HD252KJ SCSI Disk Device
- Řadič NVIDIA nForce s rozhraním Serial ATA [SCSI]
-- Disk List ---------------------------------------------------------------
(1) SAMSUNG HD252KJ : 250.0 GB [0/2/1, sm]
(1) SAMSUNG HD252KJ
Model : SAMSUNG HD252KJ
Firmware : CM100-13
Serial Number : S0NJJ90Q808135
Disk Size : 250.0 GB (8.4/137.4/250.0)
Buffer Size : 16384 KB
Queue Depth : 32
# of Sectors : 488397168
Rotation Rate : Neznámy údaj
Interface : Serial ATA
Major Version : ATA8-ACS
Minor Version : ATA8-ACS version 3b
Transfer Mode : SATA/300
Power On Hours : 5853 hod.
Power On Count : 1255 krát
Temparature : 35 C (95 F)
Health Status : Dobrý
Features : S.M.A.R.T., AAM, 48bit LBA, NCQ
APM Level : ----
AAM Level : FE00h [OFF]
-- S.M.A.R.T. --------------------------------------------------------------
ID Cur Wor Thr RawValues(6) Attribute Name
01 100 100 _51 000000000001 Počet chyb čtení
03 100 100 _15 000000001600 Čas na roztočení ploten
04 _97 _97 __0 000000000C8B Počet spuštění/zastavení
05 253 253 _10 000000000000 Počet přemapovaných sektorů
07 253 253 _51 000000000000 Počet chybných hledání
08 253 253 _15 000000000000 Čas potřebný na vyhledání
09 100 100 __0 0000000016DD Hodin v činnosti
0A 253 253 _51 000000000000 Počet opakovaných pokusů o roztočení ploten
0B 253 253 __0 000000000000 Počet pokusů o překalibrování
0C _99 _99 __0 0000000004E7 Počet cyklů zapnutí zařízení
0D 100 100 __0 0000002028B2 Počet pokusů o softvérové opravení chyb při čtení programů z disku
BB 253 253 __0 000000000000 Ohlášeno neopravitelných chyb
BC 100 100 __0 000000000003 Časový limit příkazu
BE _65 _59 __0 000000000023 Teplota toku vzduchu
C2 133 112 __0 000000000023 Teplota
C3 100 100 __0 0000002028B2 Počet oprav chybného čtení
C4 253 253 __0 000000000000 Počet udalostí s číslem realokování sektorů
C5 253 253 __0 000000000000 Počet podezřelých sektorů
C6 253 253 __0 000000000000 Počet neopravitelných sektorů
C7 200 200 __0 000000000000 Počet chyb v kontrolním součtu UltraDMA
C8 100 100 __0 000000000000 Počet chyb při zápisu sektorů
C9 100 100 __0 000000000000 Počet chyb při čtení programů z disku
CA 253 253 __0 000000000000 Počet chyb při směrování údajů
-- IDENTIFY_DEVICE ---------------------------------------------------------
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
000: 0040 3FFF C837 0010 8856 003F 003F 0000 0000 0000
010: 5330 4E4A 4A39 3051 3830 3335 3335 2020 2020 2020
020: 0003 8000 0004 434D 3130 3133 3133 5341 4D53 554E
030: 4720 4844 3235 324B 4A20 2020 2020 2020 2020 2020
040: 2020 2020 2020 2020 2020 2020 2020 8010 0000 2F00
050: 4000 0200 0200 0007 3FFF 003F 003F FC10 00FB 0110
060: FFFF 0FFF 0000 0007 0003 0078 0078 0078 0078 0000
070: 0000 0000 0000 0000 0000 0706 0706 0000 004C 0040
080: 01F8 0052 746B 7F01 4123 BC01 BC01 4123 40FF 0038
090: 0038 0000 FFFE 0000 FE00 0000 0000 0000 0000 0000
100: 5970 1D1C 0000 0000 0000 0000 0000 0000 5000 0F00
110: 9B80 8135 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 4014
120: 4014 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0029 0000
130: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
140: FFFF 0400 0E00 0003 0000 0300 0300 2400 6220 3432
150: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
160: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
170: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
180: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
190: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
200: 0000 0000 0000 0000 0000 003F 003F 0000 0000 0000
210: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
220: 0000 0000 100F 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
230: 0000 0000 0000 0000 0001 0000 0000 0000 0000 0000
240: 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000 0000
250: 0000 0000 0000 0000 0000 E7A5
A ještě jedna věc už dřív se mi přehřívala grafika a pořád přehřívá ale to s tím doufám nemá nic společného.
můj hardware
3,00GB RAM
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
Teď stahujunějaké starší ovladače grafiky tak je zkusím nainstalovat.
Já osobně si myslím že to žádným virem atd. nebude, podle mě jje to něčím jiným ale vy tomu asi rozumíte líp.
Tak doufám že mi poradíte.
Já osobně si myslím že to žádným virem atd. nebude, podle mě jje to něčím jiným ale vy tomu asi rozumíte líp.
Tak doufám že mi poradíte.
můj hardware
3,00GB RAM
Windows xp SP3
3,00GB RAM
Windows xp SP3
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Poznámka: Nepoužij k označení skriptu funkci VYBRAT VŠE
Zvol možnost Soubor -> Uložit jako... a nastav tyto parametry:
Název souboru: zde napiš: CFScript.txt
Uložit jako typ: tak tam vyber Všechny soubory
Ulož soubor na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna.
Uchop myší vytvořený skript CFScript.txt, přemísti ho nad stažený program ComboFix.exe a když se oba soubory překryjí, skript upusť.
- Automaticky se spustí ComboFix
- Vlož sem log, který vyběhne v závěru čistícího procesu
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Poznámka: Nepoužij k označení skriptu funkci VYBRAT VŠE
Kód: Vybrat vše
KillAll::
Folder::
c:\windows\system32\drivers\NIS
c:\program files\Norton Internet Security
c:\programdata\Norton
c:\program files\NortonInstaller
c:\program files\Common Files\Symantec Shared
DirLook::
c:\users\PEA~2
Driver::
cpuz135
gupdate
gupdatem
File::
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-1386756850-2075188541-226829554-1003Core.job
c:\windows\Tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-1386756850-2075188541-226829554-1003UA.job
c:\windows\system32\drivers\cpuz135_x32.sys
c:\program files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
RegLock::
RegNull::
Zvol možnost Soubor -> Uložit jako... a nastav tyto parametry:
Název souboru: zde napiš: CFScript.txt
Uložit jako typ: tak tam vyber Všechny soubory
Ulož soubor na plochu.
Ukonči všechna aktivní okna.
Uchop myší vytvořený skript CFScript.txt, přemísti ho nad stažený program ComboFix.exe a když se oba soubory překryjí, skript upusť.
- Automaticky se spustí ComboFix
- Vlož sem log, který vyběhne v závěru čistícího procesu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji