Můžete mi někdo pomoci se zamrzáním pc,stává se mi to jen při spuštění jakékoli hry,jinak je vše v pořádku.Vůbec si nevím rady.Předem díky
mám grafiku RADEON 9600, počítač jednoprocesorový s rozhraním ACPI, procesor AMD ATHLON 2500+ XP BURTON, a základovou desku geforce,RAM 512 DUO
zamrzání pc při spuštění hry
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A provedl jsi PC očistu? Včetně registrů a skenu na viry a jiný šmejdy? Zkoušel jsi test pamětí? Máš PC dobře chlazené a nic se ti nepřehřívá? Pokud jsi odpověděl na vše "ano" a problém trvá, asi postni výpis z HijackThis, pokud tam je něco nepatřičného, jsou tu na to experti a určitě ti někdo poradí. 

- ja jsem ja
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zamrzání pc při spuštění hry
Me taky zamrzal pc. Nedelalo to hned po zpusteni hry, ale pokazde jinak a vzdy kdyz se mi to hodilo nejmene, takze asi chapu, jak se citis
. Nejdriv jsem zkusil jestli to neni tim, ze jsem instaloval novy ovladac na grafickou kartu, ktery tu moji uz treba nepodporuje
. Dal jsem zpet ten stary, ale pc porat zamrzal. Pak mi kamos poradil at odstranim z pc StarForce (navod zde: http://www.cdr.cz/a/13946 ), ze by to mohlo byt i tim. Moc jsem tomu neveril, ale zkusil jsem to
. A zase nic. Tak jsem zkusil jiny antivir, protoze ten co jsem mel uz par tydnu nefungoval
. Naslo to tak kolem 60 viru
. Jakmile byly viry pric z pc, hned jsem zkousel jaky bude vysledek. A zase asi po pul hodine....
pc opet selhal. Dale jsem zkousel: reinstal hry, zapnout firewall, zmensit efekty ve hre. Vsechno bez uspechu. Az dnes jsem zkusil 2 veci: zvetsit hodnotu virtualni pameti a vymazat nekolik map z te hry (vsechny mapy, co jsem ztahl nekdy v dobe, kdy mi asi zacal pc zamrzat)
. A pomohlo to. Nevim sice co z tech 2 veci za to mohlo, ale hlavne ze je ten problem pric. Doufam ze to co jsem se tady namahal napsat nekdy nekomu alespon trochu pomuze.
Já

Já
ja jsem ja 

- James_Radlle
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- ja jsem ja
- nováček
- Pohlaví:
- Stav: