aswMBR version 0.9.9.1707 Copyright(c) 2011 AVAST Software
Run date: 2013-03-10 13:47:29
-----------------------------
13:47:29.734 OS Version: Windows 5.1.2600 Service Pack 3
13:47:29.734 Number of processors: 2 586 0x1C0A
13:47:29.734 ComputerName: ACER-E2EE452FC6 UserName: eva
13:47:30.546 Initialize success
13:47:51.921 Disk 0 (boot) \Device\Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IAAStorageDevice-0
13:47:51.921 Disk 0 Vendor: TOSHIBA_ GJ00 Size: 152627MB BusType: 3
13:47:51.953 Disk 0 MBR read successfully
13:47:51.968 Disk 0 MBR scan
13:47:51.968 Disk 0 Windows 7 default MBR code
13:47:51.984 Disk 0 Partition 1 00 12 Compaq diag NTFS 11264 MB offset 2048
13:47:52.000 Disk 0 Partition 2 00 0C FAT32 LBA MSDOS5.0 4348 MB offset 23070720
13:47:52.015 Disk 0 Partition 3 80 (A) 07 HPFS/NTFS NTFS 137013 MB offset 31975424
13:47:52.031 Disk 0 scanning sectors +312578048
13:47:52.125 Disk 0 scanning C:\WINDOWS\system32\drivers
13:47:58.203 Service scanning
13:48:19.484 Modules scanning
13:48:48.718 Disk 0 trace - called modules:
13:48:48.765 ntkrnlpa.exe CLASSPNP.SYS disk.sys ACPI.sys hal.dll iaStor.sys
13:48:48.765 1 nt!IofCallDriver -> \Device\Harddisk0\DR0[0x865cb030]
13:48:48.781 3 CLASSPNP.SYS[f7632fd7] -> nt!IofCallDriver -> \Device\00000066[0x865701f8]
13:48:48.796 5 ACPI.sys[f74c9620] -> nt!IofCallDriver -> \Device\Ide\IAAStorageDevice-0[0x86565028]
13:48:48.812 Scan finished successfully
13:49:19.359 Disk 0 MBR has been saved successfully to "C:\Documents and Settings\eva\Plocha\MBR.dat"
13:49:19.375 The log file has been saved successfully to "C:\Documents and Settings\eva\Plocha\aswMBR.txt"
Prosim o kontrolu logu
Re: Prosim o kontrolu logu
Stale se mi pri spousteni Google Chrome objevuje hlaska "Google Chrome vyzaduje system Windows XP a novejsi. Nektere funkce nebudou dostupne". A jeste k tomu Combofixu...hlasi mi ze antivirus McAfee ma zapnuty stity,ale nemuzu ten antivir v PC najit, tudiz ani vypnout.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím Tě, tak si tam měl Avast a McAfee , nyní tam máš zase MSE!!!!!!!!!!!
Vyber si jeden antivir a ostatní odinstaluj!!!
Pak znovu Combofix.
Vyber si jeden antivir a ostatní odinstaluj!!!
Pak znovu Combofix.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Omlouvam se za spozdeni odpovedi, ale jsem ted mimo domov a PC nemam u sebe.
K tem antivirum...Avastu za dva dny mela vyprset lhuta 1 rocni licence, ktera byla zdarma, ale jak byl pocitac zavirovany nesel odinstalovat, proto jsem ho hned po tom co to slo dal pryc a nahradil MSE. K to McAfee to ani nevim, ze tam byl, nikde v programech nebyl uveden, tudiz jsem nemohl vypnout jeho ochranu jak chtel po me Combofix.
Takze posledni log z Combofixu je po odinstalovani Avastu a naistalovani MSE, McAfee nemam jak odinstalovat, protoze ho v seznamu naistalovanych programu nevidim.
K tem antivirum...Avastu za dva dny mela vyprset lhuta 1 rocni licence, ktera byla zdarma, ale jak byl pocitac zavirovany nesel odinstalovat, proto jsem ho hned po tom co to slo dal pryc a nahradil MSE. K to McAfee to ani nevim, ze tam byl, nikde v programech nebyl uveden, tudiz jsem nemohl vypnout jeho ochranu jak chtel po me Combofix.
Takze posledni log z Combofixu je po odinstalovani Avastu a naistalovani MSE, McAfee nemam jak odinstalovat, protoze ho v seznamu naistalovanych programu nevidim.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jak odinstalovat avast! za použití nástroje aswClear:
Stáhněte aswClear.exe
http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe
na vaší pracovní plochu
Spusťte jej
Pokud jste instalovali avast! do jiného než výchozího adresáře, nalistujte jej. (Poznámka: Buďte opatrní! Obsah adresáře, který vyberete, bude smazán!!!
Stiskněte SMAZAT
Restartujte počítač
McAfee
http://download.mcafee.com/products/lic ... s/MCPR.exe
Nebo zkus:
Stáhni si AppRemover
http://api.viglink.com/api/click?format ... 8621686432
A spusť ho.
Zvol „No Installation“ a klikni na další (Next).
Dej zatržítko u „I agree……“ a klikni na „Start“.
Klikni na Next >>
Ujisti se, "Remove Security Application „ ("Odstraňte bezpečnostní aplikace" )že jsou shromažďovány a klepni na tlačítko Next >>
Krok # 1 Zkusíme se zbavit antiviru. Auto-odinstalace ( Re-open AppRemover ) , klepni na tlačítko Další >>
Ujisti se, ("Odstraňte bezpečnostní aplikace") že jsou data shromažďovány a klepni na tlačítko Další >>
AppRemover prohledá všechny bezpečnostní aplikace na Tvém PC.
Vyber nějaké << antivirové >> položky z nabízených aplikací a klepni na tlačítko Next >> dvakrát.
Postupuj podle případných dalších pokynů na obrazovce. Pokud budeš požádán o restart počítače, učiň tak.
Dokončen Appremoval proces ... .... Buď jako automatický start v seznamu služeb. Opakován vyjmutí z CP, ale obdržela odinstalace chybovou zprávu. Vybrané "opravy" možnost a obdržel chybovou zprávu. Stuck v limbu. HomeDog Zkus spustit AppRemover znovu mimo tuto dobu vyber "Clean Up Nepodařilo Odinstalovat" namísto "Odstraňte bezpečnostní aplikace"
Pak nový Combofix.
Stáhněte aswClear.exe
http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe
na vaší pracovní plochu
Spusťte jej
Pokud jste instalovali avast! do jiného než výchozího adresáře, nalistujte jej. (Poznámka: Buďte opatrní! Obsah adresáře, který vyberete, bude smazán!!!
Stiskněte SMAZAT
Restartujte počítač
McAfee
http://download.mcafee.com/products/lic ... s/MCPR.exe
Nebo zkus:
Stáhni si AppRemover
http://api.viglink.com/api/click?format ... 8621686432
A spusť ho.
Zvol „No Installation“ a klikni na další (Next).
Dej zatržítko u „I agree……“ a klikni na „Start“.
Klikni na Next >>
Ujisti se, "Remove Security Application „ ("Odstraňte bezpečnostní aplikace" )že jsou shromažďovány a klepni na tlačítko Next >>
Krok # 1 Zkusíme se zbavit antiviru. Auto-odinstalace ( Re-open AppRemover ) , klepni na tlačítko Další >>
Ujisti se, ("Odstraňte bezpečnostní aplikace") že jsou data shromažďovány a klepni na tlačítko Další >>
AppRemover prohledá všechny bezpečnostní aplikace na Tvém PC.
Vyber nějaké << antivirové >> položky z nabízených aplikací a klepni na tlačítko Next >> dvakrát.
Postupuj podle případných dalších pokynů na obrazovce. Pokud budeš požádán o restart počítače, učiň tak.
Dokončen Appremoval proces ... .... Buď jako automatický start v seznamu služeb. Opakován vyjmutí z CP, ale obdržela odinstalace chybovou zprávu. Vybrané "opravy" možnost a obdržel chybovou zprávu. Stuck v limbu. HomeDog Zkus spustit AppRemover znovu mimo tuto dobu vyber "Clean Up Nepodařilo Odinstalovat" namísto "Odstraňte bezpečnostní aplikace"
Pak nový Combofix.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!