Jdi do správce zařízení.
Rozklikni jednotky DVD nebo CD Rom.Pokud je tam máš tak dej pravým odinstalovat a restartuj PC.
Nebo tam vyhledej řadiče IDE ATA/ATAPI, teď nevím zda máš připojeny přes SATA nebo IDE.Buď můžeš odebrat, nebo koukni : pravým primární (sekundární) IDE -vlastnosti-používat toto zařízení, pak záložka upřesnit nastavení-režim přenosu nastavit na DMA.
U SATA: vlastnosti- primary channel-zatržítko u Led BIOS select transfer mode.Ještě je možná na to utilitka , ale teď jí nenajdu, zkus to a napiš hlavně druh připojení mechanik.
Prosím o kontr. logu - Win nevidí mechaniky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosím o kontr. logu - Win nevidí mechaniky
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Jsou na IDE. Na IDE1 master a slave. Motherboard Model: MSI MS-7125 K8N Neo4 Platinum
Co vidím ve správci:
řadič IDE ATA/ATAPI: - vlastnosti - pouze záložka "Obecné" (prázdná)
řadič IDE ATA/ATAPI - NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller - vlastnosti - Pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače. !!!????
řadič IDE ATA/ATAPI: - NVIDIA nForce4 Serial ATA Controller - vlastnosti - Toto zařízení pracuje správně.
řadič IDE ATA/ATAPI: - NVIDIA nForce4 Serial ATA Controller - vlastnosti - Toto zařízení pracuje správně.
http://klasika.ukazto.com/?img=3985574~plocha2.jpg
a trochu jsem to řešil s kolegou tady viewtopic.php?f=7&t=38015
ovladače které jsem našel a ninstaloval nezabrali http://global.msi.eu/index.php?func=dow ... rod_no=165
Co vidím ve správci:
řadič IDE ATA/ATAPI: - vlastnosti - pouze záložka "Obecné" (prázdná)
řadič IDE ATA/ATAPI - NVIDIA nForce4 Parallel ATA Controller - vlastnosti - Pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače. !!!????
http://klasika.ukazto.com/?img=3985574~plocha2.jpg
a trochu jsem to řešil s kolegou tady viewtopic.php?f=7&t=38015
ovladače které jsem našel a ninstaloval nezabrali http://global.msi.eu/index.php?func=dow ... rod_no=165
NB: HP ProBook 4720s (XX838EA)
PC: AMD Phenom II X4 925; MB GA-770T-USB3; RAM Zeppelin Gold - Evolve 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Sapphire ATI Radeon HD 5750 512MB DDR5; W7 HP 64-bit.
PC: AMD Phenom II X4 925; MB GA-770T-USB3; RAM Zeppelin Gold - Evolve 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Sapphire ATI Radeon HD 5750 512MB DDR5; W7 HP 64-bit.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Odebral jsi obě mechaniky i řadiče IDE?
Jak píše Pic, může být špatná mechanika nebo obě...
Problém s virt. mechanikou je častý , stává se , když neodebereš virt. mechaniky před odinstalací programu.
Zkusil bych se kouknout tady:
viewtopic.php?f=7&t=18634&p=99298
Nebo pokračovat v tom odkazu od Tebe, s tím , že máš odvirováno.
Jak píše Pic, může být špatná mechanika nebo obě...
Problém s virt. mechanikou je častý , stává se , když neodebereš virt. mechaniky před odinstalací programu.
Zkusil bych se kouknout tady:
viewtopic.php?f=7&t=18634&p=99298
Nebo pokračovat v tom odkazu od Tebe, s tím , že máš odvirováno.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Pohledal jsem nějaké další ovladače, nainstaloval. Řadič a obě mechaniky jsou již funkční. Teď už jen odebrat nějakým způsobem tu virtuální mechaniku a bude vše OK. To teda ještě netuším jak. Pořád se mi po různých odinstalací a restartech vrací.
Díky za skvělou péči!
Díky za skvělou péči!

NB: HP ProBook 4720s (XX838EA)