Prosim o preventivni kontrolu Vyřešeno
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosim o preventivni kontrolu
A mě to nedá.Co takhle strejda
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=vypnut%C3%AD+vista+aero&lr=lang_cs
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=vypnut%C3%AD+vista+aero&lr=lang_cs
-
- Pohlaví:
Napsala jsem, ze prozkoumam, jak to vypnout ..a kdyz bych se zeptala, odpovi mi ten, kdo mi bude chtit pomoci. Takze bud tak laskav a to cemu ty rikas prispevek do tematu uprav ve smyslu ..uprav-odstran (coz tedkom asi nepujde, tak to smaz a nech prazdne). Protoze i prazdny prispevek bude odpovidat tomu co jsi ted napsal.
Odpovidaji mi lide co mi chteji pomoci, a jiste, kdybych se jich zeptala na radu, poslytnou mi ji.
Takze, az ti zase priste neco -neda-, rozhodne to nepis do meho tematu.
Odpovidaji mi lide co mi chteji pomoci, a jiste, kdybych se jich zeptala na radu, poslytnou mi ji.
Takze, az ti zase priste neco -neda-, rozhodne to nepis do meho tematu.
-
- Pohlaví:
Re: Prosim o preventivni kontrolu Vyřešeno
Tak sem to vypla ..nevim co to ma za nasledek, akorat se zmenily okna a nejsou barevne, jak byly. Ani nevim, jak se to projevi; CPU 6%, pamet 60% (takze tak nejak stejne). Nastaveni pisma, font: clear type vs. standart si necham to hezci, je to prece-jen velky rozdil.
Dekuji za zady.
Dekuji za zady.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
no nevím, právě tyhle grafické efekty vytěžují CPU a paměť nejvíc a ty nemáš zrovna optimální sestavu na Vistu, ale jak chceš 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji