Hmm tak tady je překlad:
Nová verze servisního balíku (servise pack) je volná ke stažení. Servisní balíky zvyšují bezpecnost systému. Navštivte Microsoft's windowsupdate a stáhnete si nejnovejší servisní balícky.
Na Vašem systému (PC) nepoužíváte firewall nebo firewall, který používáte neznáme. Pokud firewall nepoužíváte, stáhnete a naistalujte si nejaký firewalový program nebo aktivujte firewall ve Windows xp. V prípade, že máte nejakou otázku nebo chcete nám zdelit informace o Vašem firewalovém programu, který není v naší databázi a rádi byste ho do databáze vložili, kontaktujte nás v našem fóru http://www.hijackthis.de/forum
Windows firewall
Zatím jsem nic nového nestahoval.
Jak píšu nahoře, prohnal jsem svým PC znovu SP2 z CD a nic to neudělalo.
A teď překvapení:
Přesto že centrum zabezpečení hlásí, že firewal je vypnutý, stav samotného firewalu nelze zobrazit a v Nástrojích pro správu/služby Brána firewal vůbec není, tak firewal je zřejmě zapnutý protože se nemůžu z druhého počítače k mému vůbec dostat:
- když chci připojit tiskárnu na LPT1 přes net use tak mi to hlásí:
systémová chyba 66
Nesprávná typ síťového prostředku
- když se chci dostat k mému počítači v Total Commanderu přes Místa v síti tak mi to hlásí:
Položka není přístupná, nemáte dostatečné oprávnění.
Cesta v síti nebyla nalezena.
Předtím vše fungovalo. Obráceně se na druhý počítač z mého dostanu.
Obávám se, že je to neřešitelné. Toho firewalu se asi nezbavím.
Jak píšu nahoře, prohnal jsem svým PC znovu SP2 z CD a nic to neudělalo.
A teď překvapení:
Přesto že centrum zabezpečení hlásí, že firewal je vypnutý, stav samotného firewalu nelze zobrazit a v Nástrojích pro správu/služby Brána firewal vůbec není, tak firewal je zřejmě zapnutý protože se nemůžu z druhého počítače k mému vůbec dostat:
- když chci připojit tiskárnu na LPT1 přes net use tak mi to hlásí:
systémová chyba 66
Nesprávná typ síťového prostředku
- když se chci dostat k mému počítači v Total Commanderu přes Místa v síti tak mi to hlásí:
Položka není přístupná, nemáte dostatečné oprávnění.
Cesta v síti nebyla nalezena.
Předtím vše fungovalo. Obráceně se na druhý počítač z mého dostanu.
Obávám se, že je to neřešitelné. Toho firewalu se asi nezbavím.
no mercy
takze este raz nic ine nez reinstal ti nepomoze,,,je to zvlastne ale nemozes sa dostat do nastvenia firewlu a este ktomu je stale vypnuti radsej tam neskusaj naistalovat externi boh vie ci by ti os aj ta nerosipali takze mery christmas a new instal caf