Umrtvení PC Vyřešeno
Re: Umrtvení PC
Díky za snahu,ráno otevřu krabici a napíšu výsledek.
Tak ještě zdroj je EuroCase ATX-400JSP. PC vevnitř čistý s minimem prachu
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
S viry to již nesouvisí, poprosil bych Tě zadat téma do sekce problémy s HW.
Je třeba zkontrolovat HDD utilitou od výrobce, RAM Memtestem, zdroj atd.Také kontrolovat stále teploty a napětí v celém průběhu. Kolegové Ti rádi pomohou.
Je třeba zkontrolovat HDD utilitou od výrobce, RAM Memtestem, zdroj atd.Také kontrolovat stále teploty a napětí v celém průběhu. Kolegové Ti rádi pomohou.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Silně bych podezíral zdroj. Zkus použít k testu, zda je to teplotou nějaký výkonný stolní ventilátor. Pokud to neodzkoušíš, budeme dále tápat kde může být problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Díky,jste všichni SUPER... Právě jsem namontoval nový zdroj a tak uvidíme. Dám vědět,jak to dopadlo. M* 

Tak zdroj toto nevyřešil,závada se opakuje. Půjdu do pamětí... Dám vědět.
M*

Re: Umrtvení PC Vyřešeno
Ahoj všem. Tak nakonec moji závadu způsobovala základní deska. Mám 2. den novou a zatím v pořádku.
Díky všem a hodně úspěchů s řešením problémů M*