Nelze spustit explorer.exe Vyřešeno
Re: Nelze spustit explorer.exe
Jeste jsem si vzpomel mam udelanou zalohu na CD z toho by to neslo?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jakou zálohu, jedině jestli máš udělanou n-lite instalačku. Jinak si myslím , že pouhá náhrada exploreru nemusí pomoci, tobě nejdou ovl. panely a možná spousta další věcí. Ale zkusit to můžeš. Jinak asi donést někam do servisu , aby opravili systém-nejlépe jen pomocí dial-a-fix. Spíš najít známého , který s Tebou přijde k PC a pak to opravit. Oprava nevyžaduje žádný licenční klíč..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Tak budu mit to CD kamarad me ho pujci tak to zkusim a dam vedet jak to dopadlo zatim dik za trpelivost a rady.
Ahoj tak se s tim zase morduju.CD mam tak jsem to udelal v tom dial-a-fix a nepomohlo to.Tak jsem nasel na tom
CD program explorer.exe dal kopirovat ale nevim kam tak jsem ho dal do dokumentu.Kdyz otevru dokumenty a dvakrat
kliknu na exlpore tak se me vsechno nacte a mam plochu jako driv ale je problem kdyz to resetuji tak je plocha zase prazdna a musim opet najit explorer kliknu na nej a mam zase puvodni plochu.Tak jsem ten novej explorer dal prekopirovat do windows nahlasilo to ze byl nahrazen ale po chvilce se zneni ikona a uz to zase nejde.Nevim co delat
s tim explorerem kam ho zkopirovat a jak poradis?
CD program explorer.exe dal kopirovat ale nevim kam tak jsem ho dal do dokumentu.Kdyz otevru dokumenty a dvakrat
kliknu na exlpore tak se me vsechno nacte a mam plochu jako driv ale je problem kdyz to resetuji tak je plocha zase prazdna a musim opet najit explorer kliknu na nej a mam zase puvodni plochu.Tak jsem ten novej explorer dal prekopirovat do windows nahlasilo to ze byl nahrazen ale po chvilce se zneni ikona a uz to zase nejde.Nevim co delat
s tim explorerem kam ho zkopirovat a jak poradis?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně by měl být zde:
C:\WINDOWS\Explorer.exe
Start-spustit-napiš: notepad .do něho vlož tento celý text:
uložit na plochu s názvem: find.bat (typ souboru- všechny soubory)
Najdi ho na ploše, poklepej na něj a počkej až se okno zavře a objeví se soubor.txt
Vlož sem potom celý text z tohoto souboru.
C:\WINDOWS\Explorer.exe
Start-spustit-napiš: notepad .do něho vlož tento celý text:
Kód: Vybrat vše
dir \explorer.exe /a h /s > File.txt
uložit na plochu s názvem: find.bat (typ souboru- všechny soubory)
Najdi ho na ploše, poklepej na něj a počkej až se okno zavře a objeví se soubor.txt
Vlož sem potom celý text z tohoto souboru.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Svazek v jednotce C nemá žádnou jmenovku.
Sériové číslo svazku je 40AD-C2D2.
Sériové číslo svazku je 40AD-C2D2.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Víc tam napsáno není???
Zkontroluj kapacitu toho explorer. exe( ten který máš) a napiš to sem.
Zkontroluj kapacitu toho explorer. exe( ten který máš) a napiš to sem.
Vic tam napsano neni kapacitu myslis bajty? tak asi tohle 4,00 kB (4 096 bajtů)
Asi delam neco spatne tad jsem si vsimnul ze explorer.exe co jsem zkopiroval z ins.CD a dal na svou plochu ma ikonu
obrazovky a ve vlastnostech je napsano explorer.exe-Aplikace-Průzkumník Windows- 0,98 MB (1 034 240 bajtů)
a ten co mam ve C/Windows ma ikonu ctverecku vlastnosti explorer.exe-Aplikace-80 bajtů (80 bajtů) jsem z toho uz na bednu.
obrazovky a ve vlastnostech je napsano explorer.exe-Aplikace-Průzkumník Windows- 0,98 MB (1 034 240 bajtů)
a ten co mam ve C/Windows ma ikonu ctverecku vlastnosti explorer.exe-Aplikace-80 bajtů (80 bajtů) jsem z toho uz na bednu.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
No to já taky , máš to možná přeplácaný , nemáš dělat nic sám...
Stáhni si zde :
http://www.edisk.cz/stahni/76525/explor ... .18KB.html
Rozbal....
Restartuj PC do nouz. režimu.
V té složce, co sis stáhnul máš dva soubory:
Explorer.exe a explorer (windows explorer command), oba vlož ( v nouz. režimu!!) sem:
C:\WINDOWS
Jen explorer.exe sem:
C:\WINDOWS\system32\dllcache
Restartuj do norm. režimu, pokud tam máš něco blbě , tak potěš pánbůh.Jedině si ještě vypůjčit CD a provézt opravnou konzoli..
Stáhni si zde :
http://www.edisk.cz/stahni/76525/explor ... .18KB.html
Rozbal....
Restartuj PC do nouz. režimu.
V té složce, co sis stáhnul máš dva soubory:
Explorer.exe a explorer (windows explorer command), oba vlož ( v nouz. režimu!!) sem:
C:\WINDOWS
Jen explorer.exe sem:
C:\WINDOWS\system32\dllcache
Restartuj do norm. režimu, pokud tam máš něco blbě , tak potěš pánbůh.Jedině si ještě vypůjčit CD a provézt opravnou konzoli..
Ouha ono to asi chodi plocha se mi zobrazila ikony jsou,start taky snad vsechno OK. Sice ten exlporer.exe jsem nedal
do ty slozky C:\WINDOWS\system32\dllcache protuze jsem ji nenasel ale jak je videt i tak to chodi.Jestli muzu jeste
jak se dela ta opravna konzole to neprijdu o vsechy dokumenty add. jako kdyz bych udelal tu novou instalaci.
do ty slozky C:\WINDOWS\system32\dllcache protuze jsem ji nenasel ale jak je videt i tak to chodi.Jestli muzu jeste
jak se dela ta opravna konzole to neprijdu o vsechy dokumenty add. jako kdyz bych udelal tu novou instalaci.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To tam je , jen to jsou skryté složky:
Nástroje –možnosti složky –zobrazení-kliknout na zobrazovat skryté soubory a složky…
Tam to musíš nakopírovat, nemáš tam ani jak koukám aktualizace , opravné balíčky , prostě nic.
Ta konzole je tady:
http://support.microsoft.com/kb/314058/cs
Nástroje –možnosti složky –zobrazení-kliknout na zobrazovat skryté soubory a složky…
Tam to musíš nakopírovat, nemáš tam ani jak koukám aktualizace , opravné balíčky , prostě nic.
Ta konzole je tady:
http://support.microsoft.com/kb/314058/cs