Kontrola logu
Re: Kontrola logu
chtěla jsem to hodit do přílohy, ale nejde to... je to moc velky, jen ve wordu to ma asi 57stran..
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Revanšovat.. leda by si se to tady naučila a pomohla mi s virama
SReng je bez vážnějších chyb, nevím ,jak je na tom ten Symantec- máš ho placený?
Jinak bych ho odinstaloval utilitou a zkusil bych něco jiného-je to jen dohad, spíš bych to viděl na ten HDD a RAM..
Když to dělá nejen FF ,ale i samotné ikony..Kdyby to byl net , mohla bys zkusit Operu , abysme vyloučili FF.
EDIT mělas tam nějaký zaškřtnutý čtvereček?

SReng je bez vážnějších chyb, nevím ,jak je na tom ten Symantec- máš ho placený?
Jinak bych ho odinstaloval utilitou a zkusil bych něco jiného-je to jen dohad, spíš bych to viděl na ten HDD a RAM..
Když to dělá nejen FF ,ale i samotné ikony..Kdyby to byl net , mohla bys zkusit Operu , abysme vyloučili FF.
EDIT mělas tam nějaký zaškřtnutý čtvereček?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Fšechny čtverečky jsou prazdny, nic zatrhnuté není. 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pak to skutečně vypadá na HDD a RAM , zadej téma do sekce problémy s HW, napiš přesný typ HDD a RAM otestuj Memtestem aspoň dvě hodiny. Dnes na tom budu časově špatně , možná tady nebudu vůbec...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
jo jasny, v poho tak každopadne dekuju