Prosím o kontrolu logu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

CrasherKill
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Prosím o kontrolu logu  Vyřešeno

Příspěvekod CrasherKill » 16 pro 2007 20:41

Zdravím náhodně jsem si udělal log z MWAV a našlo mi to trojského koně, ale přitom mi nod 32 nic nehlásí.Nejsou to jen zbytky???Předem díky

Log z MWAV:

Object "gain.gator Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "look2me Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "gain.gator Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "gator Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "smitfraud Browser Hijacker" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "ezula Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "savingbot shopper Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "savingbot shopper Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "mirar Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
Object "desktop scam Trojan-Downloader" found in File System! Action Taken: No Action Taken.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 16 pro 2007 20:45

Ano, jsou to jen zbytky.

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 16 pro 2007 21:36

Takže to pro mě nepředstavuje žádné nebezpečí???
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 17 pro 2007 14:19

Ne. Pokud by to byly aktivní šmejdi, tak by místo found in File System! bylo infected by ... nebo not a virus (tohle je lepší hned nemazat a radši ještě prověřit třeba na http://www.virustotal.com)

Zpět na “HiJackThis”