MWAV sken-poraďte

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

MWAV sken-poraďte

Příspěvekod weedcolour » 13 srp 2008 00:49

Zdravím pánové,dělal jsem jsm si preventivní sken programem MWAV a prosím o rady jak a čím promazat vyčistit ,
informace o hrozbách
i log mam pokud bude třeba dodám,vysvětlit prosím jak docílim nouzového režimu pro sdfix

Objekt "combo Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "parentis Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "parentis Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "mediaadvantage Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "mediaadvantage Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "grokster Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "gain.gator Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "grokster Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "xtractor plus Spyware/Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "savenow Adware" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Objekt "medichi virus Virus" nalezen v souborovém systému! Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCR\KMPlayer.kpl" odkazuje na neplatný objekt "{9EB4C4CB-74C2-4BE9-AA5D-8249F16020AD}". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCR\KMPlayer.ksf" odkazuje na neplatný objekt "{9EB4C4CB-74C2-4BE9-AA5D-8249F16020AD}". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt ""C:\Program Files\Java\jre1.5.0_11\bin\javaws.exe"". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt ""C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\javaws.exe"". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt ""C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\javaws.exe"". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
Záznam "HKCU\Software\Netscape\Netscape Navigator\User Trusted External Applications" odkazuje na neplatný objekt ""C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\javaws.exe"". Provedené akce: Ponecháno, neodstraněno!.
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: MWAV sken-poraďte

Příspěvekod fredik » 13 srp 2008 19:01

Jedná se o neškodné pozůstatky nebo "falešné" poplachy. Jinak je to v pořádku. Položky začínající Záznam můžeš odstranit např. přes CCleanerem

Jak se dostat do nouzového režimu najdeš zde Pokud by jsi s tím měl problém, tak je ještě jiné řešení.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: MWAV sken-poraďte

Příspěvekod weedcolour » 13 srp 2008 20:44

tak díky. :smile:
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

Zpět na “HiJackThis”