Dobrý den,
nemohu rozjet windowsy XP Home. Před najetím přihlašovacího okna mi vyskočí hláška, že je třeba nejdřív aktivovat windowsy. Po potvrzení hlášky mi vyskočí chybové hlášení "v aplikaci Microsoft Feeds Synchr.... došlo k problému". To je vše co je PC schopen udělat.
P.S.: Do nouzového režimu se dostanu.
Předem děkuji za radu
Nelze rozjet Windows Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nelze rozjet Windows
Nesdělil jsi to nejpodstatnější: windowsy máš aktivované?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
To bohužel nevím.
PC je od kolegyně. Měla tam nainstalovány 2 systémy 1 na C: a 1 na G: Bohužel ten na c: nešel spustit, tak jsem použil inst. CD a provedl jsem opravu systému. Teď už najíždí, ale pouze do bodu, který jsem popsal dříve. Při opravě jsem musel samozřejmě zadat key. Jestli ovšem byl systém předtím aktivovaný, to bohužel nevím.
PC je od kolegyně. Měla tam nainstalovány 2 systémy 1 na C: a 1 na G: Bohužel ten na c: nešel spustit, tak jsem použil inst. CD a provedl jsem opravu systému. Teď už najíždí, ale pouze do bodu, který jsem popsal dříve. Při opravě jsem musel samozřejmě zadat key. Jestli ovšem byl systém předtím aktivovaný, to bohužel nevím.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to prosím tě zjisti, protože pokud systém není aktivovaný, nejsou rady na jeho zprovoznění v sorimentu tohoto fóra. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
A dá se to nějak zjistit např. v nouzovém režimu?
jj, ale ona právě neví, něco říkala o tom, že by se měl systém aktivovat za 15 dní, ale nevěděla o který jde 

Re: Nelze rozjet Windows Vyřešeno
No nic, provedu nový instal Windowsů. Dík za ochotu