Ahoj, Před časem jsem se ptal jak vytvořit TS server :), to mi bylo odpovězeno, ale stále je mi záhadou jak ho nastavit ...Prosím hoďte mi sem návod krok po kroku nebo aspoň nějaké jiné fórum kde se dozvím víc...
Super..to bych měl (sice podle jinýho tutorialu) ale server mám...ale malý detail :) když pošlu svojí IP port a heslo tak to komukoli napíše connect to server failed..(server run mam zaplý) Prosí poraďte..Předem děkuju
Poté, co jsem kvůli vadnému ssd přeinstaloval Win11, tak bych si chtěl opět nastavit disk z NAS Synology 1512 jako síťový. Vím kde se nastavuje síťový disk, vím, že aby ho viděl, musím nastavit u sítě ve Win "Privátní síť". Znám i IP...
Poslední příspěvek
Pripojoval bych to pres NET USE z prikazove radky.
Tam se da dozvedet nejaka smysluplna chyba.
"Nejde" nestaci pro analyzu chyby, je treba znat k jake chybe presne dojde
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.
Ahojky, jsem momentálně mimo domov a chtěla bych se zeptat zda by šlo nastavit tablet jako modem či router, kde mohu se přihlásit do webového rozhraní jako například 192.168.0.1 kdy mohu měnit nastavení z dálky atd, jelikož mám tablet jako 5G síť a...
Poslední příspěvek
Mne jde o to, že bych chtěla měnit nastavení udp atd vím, že něco je do notebooku jako arista
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně serveru pro počítačovou hernu, který má fungovat jako společné uložiště pro hry pro 25 počítačů. Úplně mi to nepřijde jako ideální nápad, neboť nejsem přesvědčený o tom, že při připojení všech pc najednou to...