Používání QIP na dvou PC

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

actionboy
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Používání QIP na dvou PC

Příspěvekod actionboy » 17 dub 2011 12:04

Ahoj, používám qipa na PC a na ntb, nicméně se mi nelíbí, že mam vlastně takhle rozdělenou historii a pak se v ní moc nevyznám, navíc když jeden vypnu a někdo mi něco psal tak to pak přijde jen na něj a já jsem třebas zrovna na ntb, takže ani nevím že psal atd. Prostě a jednoduše bych potřeboval, abych měl tutéž historii atd. na obou, je to nějak možné?
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Re: Používání QIP na dvou PC

Příspěvekod Speed_dead » 18 dub 2011 08:26

Pokud by šla historie nasměrovat do konkrétního adresáře, tak by šel použít např. Dropbox, jenž slouží ke sdílení dat mezi libovolnýma počítačema přes internet. Otázka je, jak by se s tím qip popral.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 18 dub 2011 09:55

U QIPu jde nastavit složka, kam se bude ukládat historie. Historie chatu se ukládá do textových souborů a ty nesou název UIN číslo daného uživatele a nevím, jak by to pobralo, kdybys chatoval s jedním a tím samým na dvou klientech (samozřejmě ne zaroveň), jak by to tu historii ukládalo :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 24 dub 2011 23:02

No a nějaká alternativa? Třebas chrome to má parádně vyřešené záložky. Na PC udělám novou záložku, zapnu ntb a už je založka i v ntb - přes google učet. Parádní synchronizace.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 25 dub 2011 01:35

To víš, google si musí hlídat, co kde, kdy a jak jeho zákazníci dělají. Až n ato video narazím, dá Ti ho sem - uvidíš, jak google hospodaří, do čeho investuje a co ho hlavně zajímá. Napovím Ti - si to ty, jsem to já, jsme to my,..

EDIT: zde ho máš http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/hladova-bestie-google
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
    od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    11
    1966
    od Speed_dead Zobrazit poslední příspěvek
    12 říj 2024 21:07

Zpět na “Komunikace na internetu”